Malmö stad · Publicerad 29 mars 2021

Högsåkerringen ligger i Limhamn och är ett vårdboende med 22 lägenheter, fördelat på 2 våningsplan. Alla lägenheter på bottenvåningen har egen uteplats, och lägenheterna på andra våning har egen balkong. Det finns också en gemensam uteplats, samt en gemensam balkong på vårt boende. I närområdet finns fina grönområden, butiker och restauranger. Skånetrafikens bussar nr 1 och 33 stannar i närheten, och det finns tillgång till parkering på gatan. Högsåkerringen får lunch och kvällsmat från vårdboendet Matildenborg medan övriga måltider tillagas hos oss. Hos oss arbetar vi utifrån ett salutugent förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ger du brukarna personlig omvårdnad, service och stöd genom att motivera och stimulera efter deras förutsättningar. I arbetet ingår medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, beställningar, dokumentation, kvalitetsregister Senior alert och BPSD, matlagning, aktiviteter och skapa socialt innehåll för brukarna samt städning och tvätt. I rollen som undersköterska ingår även kontakt med anhöriga som är en viktig del i vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Som undersköterska hos oss har du ett stort engagemang för arbete med människor och god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din arbetsroll och har ett gott bemötande med positiv inställning till förändring och utmaningar. Du är bra på att kommunicera och kan anpassa dig till olika situationer och till individen. Rollen kräver att du har ett professionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor, samt att du har förmåga att skapa trygghet och lugn i stressiga situationer.

Du är ansvarskännande, har god empatisk förmåga och sätter alltid brukaren i centrum. Ett genuint intresse av människans välbefinnande skall vara en självklarhet för dig. Uppdraget bygger på ett respektfullt möte mellan människor och kräver därför en god kommunikationsförmåga. Då det ingår dokumentation behöver du kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både muntligt och skriftligt, samt ha god datorvana.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

73,08% av tjänsten är schemalagd, resterande delen, upp till heltid, kan komma förläggas på en eller flera andra arbetsplatser.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga