Malmö stad · Publicerad 29 apr 2021

Arbetsuppgifter

Att arbeta som hemtjänstkoordinator innebär schemaplanering i LifeCare enligt gemensamt fastställda riktlinjer. Du har ansvar för frånvaroplanering och korttidsbemanning, i samråd med sektionschef. Koordinatorn har daglig kontakt med brukare och anhöriga samt andra interna och externa aktörer.

Arbetet som hemtjänstkoordinator kräver att du är serviceinriktad, strukturerad och stresstålig samt har en god samarbetsförmåga.

Som hemtjänstkoordinator ingår du i en grupp av koordinatorer som ersätter varandra vi kortare frånvaro.

Befattningen är på heltid och heltjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning. Har du dessutom läst Vård och omsorgsprogrammet är det en fördel. Du har erfarenhet från omvårdnadsarbete och har arbetat i en administrativ eller koordinerande roll som exempelvis planerare. Har du dessutom arbetat med administration inom vården eller något annat yrke som gett dig systemerfarenhet, ser vi detta som meriterande.

Du har en digital kompetens som innebär att det är naturligt för dig att använda datorn som arbetsredskap och hjälpmedel, samtidigt har du en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya program och system. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-06-01 till 2022-06-26

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga