Malmö stad · Publicerad 16 maj 2020

Arbetsuppgifter

Funktionsstödsförvaltningen utökar temporärt sin kapacitet att stötta verksamheten genom att visstidsanställa två sektionschefer med placering på HR-avdelningen som resurschefer. Tjänsterna riktar sig främst till dig som har stor erfarenhet av LSS och/eller socialpsykiatri och är intresserad av en chefsroll men saknar erfarenhet eller har chefserfarenhet men inte från LSS eller socialpsykiatri. Är du en erfaren chef inom området är du givetvis också välkommen att söka ett vikariat. Vi erbjuder en möjlighetatt prova på chefsrollen och få erfarenhet genom att gå bredvid och bli coachad av ordinarie resurschefer. Du förväntas till att börja med att arbeta med olika delar av chefsuppdraget för att få kunskap och erfarenhet så att du vid ledigheter, sjukdom och arbetsanhopningar kan vikariera som sektionschef.

Kvalifikationer

Högskoleexamen med relevant inriktning, t ex socionom eller liknande, är ett krav.

Du ska antingen ha chefserfarenhet inom offentlig förvaltning eller flerårig erfarenhet från arbete med verksamheter som bedrivs utifrån LSS eller inriktning mot socialpsykiatri.

Vi vill också att du är väl förtrogen med att arbeta i digitala system och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Som person är du prestigelös och ödmjuk inför komplexa men spännande arbetsuppgifter. Vi tror att du har förmåga att arbeta självständigt och att kunna anpassa dig till snabba förändringar och ändrade förutsättningar. Du drivs av att möta nya utmaningar och att inte alltid veta vad som väntar och kan trivas med att inte i alla lägen ha fasta rutiner och hållpunkter. Din samarbetsförmåga är synnerligen god då du kommer att möta många olika människor i uppdragen.

Om arbetsplatsen

Resurscheferna tillhör HR-avdelningen och sitter i öppet landskap på Fänriksgatan 1, centralt i Malmö. I de olika uppdragen kommer du ha din placering i andra delar av Malmö. Med kunskap, professionalitet och engagemang arbetar vi chefer aktivt med att skapa en kultur som tillåter våra medarbetare att utvecklas i en god arbetsmiljö. Vill du bli en av oss?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: visstid 6 månader
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga