Malmö · Publicerad 8 jan

I rollen som lokalsamordnare med inriktning projekt ingår projektarbete i dina arbetsuppgifter. Det kan delvis innebära att du leder och driver projektprocessen från start till mål eller att du ingår som deltagare i projektet. Du planerar och genomför bland annat om- och tillbyggnadsprojekt, och till viss del även nybyggnadsprojekt. I arbetet ingår att arbeta med planeringsprocesser för olika skeden i projektet, allt från utredning, kravställande förstudie, lokalprogram och tidplaner till genomförande/kvalitetssäkring av bland annat lokalförändringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning. För den här tjänsten krävs att du har erfarenhet av kvalificerat arbete som är kopplat till förvaltning av lokaler och fastigheter. Du har kunskap om projektverksamhet, utformning av lokaler och vilka myndighetskrav som ställs på lokaler. Har du erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt kunskap om Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) är det meriterande. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort krävs.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Som lokalsamordnare i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen bidrar du till att skapa funktionsdugliga och säkra lokaler för förvaltningens verksamheter. Du utgör ett kvalificerat stöd till chefer i lokalfrågor. I enheten finns totalt fyra lokalsamordnare varav du tar ansvar för ditt arbetsområde och samarbetar inom din enhet för att nå bästa resultat. Lokalsamordnaren är förvaltningens representant i kontakt med fastighetsägare/förvaltare, myndigheter, entreprenörer och andra aktörer i ärenden som rör arbetsområdet. Du behöver ha ett nära samarbete med LiMa (Lokaler i Malmö) för en god planering av förvaltningens lokaler och dess hyresavtal.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Kontakt
Mejla Natasha Hellenäs