Marbodal Malmö · Publicerad 23 dec 2020

Vi söker en kökssäljare som brinner för försäljning. Du arbetar i vår fina butik på Svågertorp i Malmö, där du träffar våra kunder och hjälper dem att förverkliga sina köksdrömmar.

Arbetsuppgifter
Din roll innebär att du är kundens kontaktperson genom hela köpprocessen, från första kontakt tills köket är levererat och installerat.
Du designar och ritar, skapar offerter och gör avslut samt följer upp leveranser. Ditt arbete är allsidigt och det är du som ser till att hela processen löper smidigt. För att trivas med jobbet måste du kunna fatta
egna beslut och vara van att arbeta med stort eget ansvar.

Kvalifikationer och personlighet
Tidigare erfarenhet av försäljning av kök och vitvaror är meriterande men inget krav. Du måste gilla försäljning med tydliga mål och vara en tävlingsmänniska med affärssinne. Du arbetar och ansvarar för dina projekt med engagemang och struktur. Du är noggrann, ansvarstagande och har lätt för att kommunicera och skapa relationer med både kunder och kollegor. Du har en kreativ ådra och känsla och intresse för färg och form. Du har god datavana. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då hembesök förekommer.

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta i ett kompetent och framgångsrikt team. Vi delar med oss av kunskap och idéer och förväntar oss att du gör detsamma. Vi tror på långsiktighet och vet att stabilitet ger arbetsglädje och resultat. Vårt utbildningsprogram, köksakademin, ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas i rollen. Vi erbjuder en heltidstjänst med goda förutsättningar till bra förtjänst som delvis är prestationsbaserad.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Marbodal ingår i Nobiakoncernen, Europas ledande köksspecialist. Nobia utvecklar och säljer kökslösningar under ett tjugotal varumärken i Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Finland och Österrike. Nobia omsätter cirka 13 miljarder kronor och har drygt 6 000 medarbetare. Marbodal Malmö är en franchisedriven butik under Nobia.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt
Mejla Robert Lindhe

Inga fler jobb från Marbodal Malmö tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga