Mashie FoodTech Solutions AB · Publicerad 10 okt

Trött på den gamla vanliga vardagsmaten? Söker du nya och spännande utmaningar? Då har du hittat rätt. Vi har receptet för en smakrik upplevelse i inspirerande miljö och erbjuder dig alla goda ingredienser för att tänka nytt och roligt!

Mashies webbaserade verksamhetssystem för måltidsproduktion är marknadsledande i Skandinavien. Varje dag gör vårt system så att tusentals professionella användare inom restaurangbranschen förses med kvalitet, inspiration, tillgänglighet och användarvänlighet.Om dig

Vi söker dig som vill vara dragloket i moderna frontend- och webbteknologier!

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där ditt passionerade intresse för webbutveckling kommer till sin fulla rätt. Du är ambitiös och nyfiken på att utforska nya tekniker och dela med dig av din kunskap. Vi räknar med att du tidigare har utvecklat liknande kommersiella projekt och att du har mångårig erfarenhet av javascript; framför allt React.js. I det stora hela har du gedigen koll på javascript och typescript. Intresse och fallenhet för presentationslager, strukturerat arbete med css, är mycket intressant. Mashies Single-Page Applikation kräver avancerad state-hantering, och för det använder vi https://mobx.js.org/. Om du inte tidigare arbetat med just mobx, är det viktigt att du har god erfarenhet av andra js ramverk för state-hantering.

För att du ska trivas i rollen och lyckas med ditt arbete på Mashie så tror vi att du redan spenderat några år som frontendutvecklare. Du gillar att leda genom att synas och agera förebild för övriga utvecklare. Du är duktig inom mjukvaru-arkitektur och ser till att arbete med klient-sidan bedrivs enligt gemensamt mönster och struktur. Det är viktigt att du aktivt vill arbeta med de andra i teamet och föreslå/rådgiva under utvecklingens progress, samt regelbundet bedriva motiverande och kunskapshöjande aktiviteter.

Det är en fördel om du har relevant högskole- eller civilingenjörsexamen men det viktigaste är att du är en problemlösare med ett genuint intresse för systemutveckling och att du är engagerad, flexibel och ansvarsfull. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast. Du kommer att vara placerad i våra moderna lokaler i centrala Malmö (Kolgahuset).

Perks
  • 3000kr i friskvårdsbidrag
  • Massage
  • Fri frukt och härlig fredagsfrukost
  • Flexibla arbetstider
  • Centralt kontor
  • Tjänstepension
Hur ansöker du?

Klicka på ”Sök tjänst” snarast! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Bauer på anders.bauer@mashie.se eller telefon 0735-92 83 11. Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Johanna Isberg på Roi Rekrytering, johanna.isberg@roirekrytering.se, 0705-843383.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga