Mashie FoodTech Solutions AB · Publicerad 14 mars 2019

Alla skall ha rätt mat. Vår verksamhet och våra produkter stödjer framgångsrika kök där närmare tre miljoner offentliga måltider produceras per dag. Vi både kan och ska bidrag till ett hållbart utnyttjande av våra livsmedelsresurser och stödja våra kunder i sitt arbete mot nationella och globala hållbarhetsmål.

Vårt recept är en nypa arbetsglädje, en stor matsked nyfikenhet, massor av inbakad kunskap toppad med 35 års branscherfarenhet. Detta tillsammans har skapat Nordens ledande leverantör av användarvänliga verksamhetssystem för restauranger och storkök. Med vårt IT-stöd är det enkelt att beräkna och leverera anpassad mat med rätt näring, till rätt pris i rätt tid. Just nu är vi i full gång med att ta vår produktfamilj till nästa nivå och söker därför en erfaren, affärsorienterad senior produktchef med teknisk bakgrund som är ett ess både på produktstrategi och att leda parallella komplexa IT projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som senior produktchef på Mashie ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du har personalansvar för 2 produktägare som är placerade i Malmö och Göteborg. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:
 • Ansvara för Net Promoter Score (NPS)
 • Ansvara för bolagets värdeerbjudande/kundnytta
 • Driva produktstrategiarbetet för bolaget
  - Utifrån strategin bygga en roadmap som prioriterar kombinationen kundnytta och tillväxtmöjlighet
  - Bryta ner strategi och roadmap till utvecklings- och kommunikationsaktiviteter och delegera arbetet till Produktägareoch Marknad.
 • Omvärldsbevakning och konkurrensanalys
 • Stöd till sälj och marknad i enskilda säljcase samt på mässor och kundevents
 • Löpande kommunicera pågående arbete och dess kundnytta både internt och externt
 • Stödja produktägarna i deras respektive Life Cycle Management arbete
 • Bistå IT och support med stöd i att utforma och vidmakthålla standardiserade integrationer mellan våra produkter och kundernas system
 • Leda och kvalitetssäkra paketeringen (release notes, utbildningsmaterial, utbildning av support, sälj och verksamhetskonsulter, uppdatering av sociala media/hemsida etc.) för att säkerställa att utvecklingen är sälj- och levererbar
 • Säkerställa att projekten genomförs enligt tidplan och budget samt att både kollegor och kunder känner sig engagerade och nöjda med projektets resultat och förlopp
Tjänsten är på heltid med placering i våra trevliga lokaler på Skeppsbron i Malmö. Planerade resor inom Norden förekommer ett par gånger per kvartal.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du är civilingenjör, systemvetare eller har motsvarande adekvat utbildning med gedigen erfarenhet (10-15 år) som teknisk projektledare, produktchef och/eller produktägare. Relevant erfarenhet från arbete i medelstort mjukvarubolag med webb/SAAS-tjänster är meriterande liksom ledningsgruppsarbete och arbete på nordisk nivå. Det är en förutsättning att du har intresse för teknik samt förståelse för mjukvara och möjligheterna med mjukvara. Du har också ett intresse för FoodTech och kan sätta dig in i vårt domänområde på kort tid. Vidare har du erfarenhet av att leda komplexa projekt och kan snabbt sätta dig in i avancerade kundbehov. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Utmärkande för din personlighet är struktur och planeringsförmåga. Detta toppar du med att vara en utomordentlig kommunikatör som ständigt ställer rätt frågor, är rak, tydlig, synlig i organisationen och beslutsför. Vidare har du lätt för att samarbeta och är både trovärdig, ärlig och lyhörd. Du har också förmåga att bygga goda relationer både externt och internt och kan göra rätt prioriteringar.

Vi erbjuder arbete i ett lönsamt tillväxtbolag med fantastiska kunder och kollegor. Vi jobbar dedikerat och fokuserat och har kul på jobbet varje dag. För rätt person är detta en otrolig möjlighet att komma in och göra både stor skillnad och stor nytta. För att kunna trivas och göra ett bra jobb är det helt avgörande att du kan leda parallella komplexa projekt, ta till dig strategier, vara synlig och våga ta plats.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04 på ComCube. Notera att vi arbetar med urvalet löpande!
Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:255537/
Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mashie, FoodTech, CPO, Produktchef, Produktägare, Projektledare, Mjukvarubolag, SaaS, Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MASHIE FOODTECH SOLUTIONS AB Vi skapar framgångsrika kök i Norden genom våra IT system, konsultation och utbildningar kring våra helhetslösningar för storkök och restaurang. Med branschexperter och intuitiva applikationer löser vi utmaningarna som våra kollegor möter i sina kök varje dag. Vi erbjuder rätt förutsättningar att servera rätt mat för alla. Vi är totalt 62 anställda med bl.a. kostekonomer, säljare, verksamhetsutvecklare och ett utvecklingsteam på
14 personer. Mashie FoodTech Solutions AB har kontor i Malmö (HK), Göteborg och Stockholm, Helsingfors samt i Trondheim, Norge. Välkommen att läsa mer om oss på www.mashie.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga