Memira Eyecenter · Publicerad 9 juni 2021

Vi söker Operationssjuksköterska och / eller Ögonsjuksköterska till Memira Eyecenter i Malmö

Skulle du lockas av en spännande roll som ambulerande operationssjuksköterska och / eller ögonsjuksköterska där du tillsammans med professionella kollegor utgör ett mobilt kirurgteam? Skulle du också trivas i en omväxlande och flexibel roll där du tillsammans med dina kollegor genomför ögonoperationer med stort fokus på noggrannhet och struktur, samtidigt som du får möjlighet att resa och se nya städer och nya platser i vårt vackra land? Perfekt då är du den vi söker! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering. I rollen som sjuksköterska på Memira Eyecenter bidrar du till ett snabbt resultat samt ökad livskvalité för dina patienter. Här erbjuder vi dig en spännande tjänst där du tillsammans med professionella kollegor varje dag får möta nya patienter i nya miljöer.

Förutom fast lön, traktamente och reseersättning erbjuder vi också fina förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • förberedelser inför och assistans vid RLE intraokulära ingrepp och laseroperationer
  • inventering av operationsartiklar
  • ansvara för service och underhåll på utrustning tillhörande operation och steril
Rollen innebär också

I rollen som ambulerande sjuksköterska på Memira Eyecenter i Malmö rapporterar du till Eyecenter Manager och du jobbar i ett team med sjuksköterskor, läkare, patientkoordinatorer samt optiker. Tillsammans med ditt mobila team som består av kirurger och sjuksköterskor reser du till kliniker över hela landet ca 4 dagar per vecka, för att tillsammans med dina kollegor genomföra planerade ögonoperationer. Tjänsten innebär ca 2-3 övernattningar per vecka och du är schemalagd 3 månader framåt i tiden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är tänkt att starta i mitten av augusti 2021 samt inleds med några veckors introduktion som anpassas efter din tidigare erfarenhet.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i rollen som sjuksköterska på Memira Eyecenter är det av stor vikt att du agerar professionellt och med stor integritet i kontakten med patienter och kollegor. Vi lägger också stor vikt vid att du bidrar till arbetsglädje och ett gott samarbete med dina kollegor i kirurgteamet samt med övriga kollegor på kliniken.

Då din vardag är varierad och du arbetar i högt tempo ser vi gärna att du är flexibel och förändringsbenägen. Som person värdesätter vi också kompetenser som engagerad, trygg och handlingskraftig.

Krav för rollen:
  • legitimerad sjuksköterska
  • några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller ögonklinik
  • specialistutbildad Ögonsjuksköterska eller Operationssjuksköterska
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Optiker & Audionom

Inga fler liknande jobb tillgängliga