Mercedes Benz · Publicerad 16 nov

Som Supporttekniker hos Mercedes-Benz tillhör du ett öppet och stöttande team som alla har intresset för IT gemensamt. Självfallet brinner du för att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändaren. I ditt arbete hanterar du support kring både hårdvara och mjukvara (Windows, standardapplikationer, system) i direkt kontakt med användare. Arbetet sker primärt via telefon och mailkontakt, men du sitter också nära stora delar av verksamheten. Du som söker är strukturerad, engagerad och brinner för möjligheten att arbeta med både människor och IT!

Då servicedesken arbetar även mot den danska marknaden så ser vi gärna att du har god förståelse inom det danska språket.

Utbildning/ erfarenhet

Vi letar efter dig som har ett gediget intresse för IT och älskar att arbeta stöttande! För att vara framgångsrik i rollen som Supporttekniker ser vi helst att du har tidigare erfarenhet inom support/helpdesk, helst 1-3 års erfarenhet. Det är önskvärt att du har en relevant utbildning, gärna YH/KY med supportteknisk inriktning eller liknande.

Du har god kompetens inom flera av följande områden:
  • Mjukvara, standardapplikationer och system
  • Windows OS
  • Grundläggande nätverksteknik (TCP/IP, Routing/Switching, DNS, DHCP)
  • Active Directory
  • Citrix
  • Hårdvara
  • Ärendehanteringssystem
  • Felsökning
  • Telefoni
Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad, vilket gör att du med enkelhet kan hantera en omväxlande vardag. Självfallet är du lyhörd och metodisk i ditt arbete. Du har lätt för att bemöta olika typer av människor och behåller alltid ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Du älskar teknik och service, något andra inte kan undgå att märka!
Du behärskar svenska och/eller danska samt engelska på hög professionell nivå i tal och skrift.

Uppdraget gäller en bemanning. Start omgående, enligt ök.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga