Mpya Finance Search · Publicerad 18 nov 2020

Välkommen till det vänliga bolaget. Det familjära och det trygga. Ett bolag där man tar hand om varandra, där man jobbar med varandra och inte för varandra. Välkommen till en bred roll, med stor utvecklingspotential.

Vi söker nu för vår kunds räkning efter en redovisningsekonom till ett globalt bolag, där man blir huvudansvarig för redovisningen i det svenska bolaget och rapporterar till Business Controller Nordic. Tjänsten är belägen på det mycket trevliga kontoret i Malmö och till sin hjälp har man kollegor på Shared Service Center i Tyskland. Du blir en del av ett team på tre personer i Malmö.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Leverantörsfakturahantering
  • Kundreskontra
  • Moms - och skattedeklarationer
  • Skattemässiga och legala krav
  • Likviditetsprognoser
  • Rapportering samt analysarbete
  • Utveckla processer och rutiner
Det händer mycket i bolaget och du kommer även att stödja Business Controller med bland annat budget- och forecastarbete samt övriga ad hoc uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst ca fyra års erfarenhet av redovisningsarbete innefattande helheten vad gäller redovisnings- och bokslutsprocessen.

För att trivas i rollen är du bekväm i din roll som redovisningsekonom och är van att ta ansvar för hela processen. Din nyfikenhet och ditt engagemang kommer väl till pass i denna roll och du har ett väl utvecklat rimlighetstänk. Du ser vad som behöver göras och tar tag i det.

Du ser, flaggar och ifrågasätter.

Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift och Excel är du en van användare av. Erfarenhet från SAP är meriterande men inget krav.

Har vi fångat ditt intresse?

Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar bolaget med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se eller Cathrine Wiberg 0707-383247, cathrine.wiberg@mpya.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mpya Finance har nu via ett searchuppdrag från vår kund fått förtroende att hjälpa dem rekrytera sin nästa lysande ekonom. Mpya Finance är det nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den bästa arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Vi kommer självklart berätta mer om vår kund och om rollen. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga