Mpya Finance · Publicerad 21 feb 2020

Den traditionella bilden av en ekonom är den stundtals fyrkantiga, många gånger trygghetssökande och ytterst seriösa siffernörden - kort och gott fundamentet i Kebnekaise! Den bilden vill vi ändra på och arbetar för att skapa en ny vardag för ekonomikonsulter, bryta gamla normer och istället sätta människan i centrum i alla lägen. Vi är nu på jakt efter en ny kollega som vill vara med på Mpyas fartfyllda och spännande resa!

Naturligtvis är det grundläggande med goda ekonomiska kunskaper och suveränt om du dessutom är självständig inom bokslut och/eller har erfarenhet inom controlling. Det är dock av ytterst stor vikt att ditt hjärta har hittat precis rätt plats i kroppen, och kanske rentav yrkat på besittningsrätt i gränsområdena tack vare dess storlek. Så kan det bli när man är fylld av respekt, omtanke och framförallt optimism inför att få tillhöra ett så pass gott gäng som kollegorna på Mpya. Du fantastiska ekonom som ser till din fortsatta personliga utveckling i kombination med ett "laget före jaget"-tankesätt, det är dig jag hade känt mig hedrad att kalla kollega. Vårt bolag och vår kultur är alla kollegor med och bygger.

På MPYA ser vi till dina unika behov och arbetar för att ditt livspussel måste fungera både privat och professionellt. För om vi ska vara helt ärliga - är det den som har flest antal debiterade timmar som vinner? Den som kopplar upp sig kväll efter kväll på bekostnad av både familjen och det där crossfit-passet när man ska lära sig handstående? Vinnaren måste väl ändå vara den som tar sig tid att göra sitt jobb riktigt bra - samtidigt som barnen hämtas innan förskolan börjar släckas ner och har tid att ta hand om sig själv?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Jannika Skoglund på Mpya Finance. Jannika nås på 073-360 74 57 eller jannika.skoglund@mpya.se.

*Ifall din Swahili är lite rostig kan det vara bra att känna till att ordet Mpya [empaja] betyder "nytänkande".

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult - och rekryteringsföretag inom ekonomi. Vi startade i slutet av 2016 av människor med bred kunskap från olika bolag och kunduppdrag. Det finns knappt något stort svenskt företag som vi inte jobbat med. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra och jobbar för laget. Vi vet att ingen av oss är smartare än alla oss. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas. Vi högaktar principen att vi människor mår som allra bäst när det är balans mellan yrkesliv och fritid. Vår mission är att utveckla samarbetet med våra kunder och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi finns i Malmö, Göteborg och Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
This is an example
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga