Nämndemansgården · Publicerad 18 okt

På ekonomiavdelningen arbetar ett team på 4 personer under ledning av Ekonomichef som servar ett femtontal enheter fördelat på tre bolag. Nämndemansgården befinner sig en expansiv fas och redan under hösten tillkommer ytterligare enheter som ska integreras. Vi söker nu en Redovisningsekonom till vårt team.

Arbetsuppgifter

Teamet jobbar bland annat med kundfakturering, skanning av leverantörsfakturor, handkassor, reseräkningar, avstämningar, periodiseringar samt med kundkontakt och samarbete med våra enheter. Du kommer att vara en del av teamet och arbeta med både övergripande och löpande arbetsuppgifter, arbeta i projekt samt med månads- och årsbokslut, årsredovisningar, deklarationer samt moms-/skattedeklarationer.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är auktoriserad redovisningskonsult eller uppfyller de teoretiska krav som krävs för detta, dvs antingen har minst 120 högskolepoäng eller en tvåårig YH-utbildning omfattande kurser inom företagsekonomi, juridik och skatt. Du har minst 5 års yrkeserfarenhet och är van att ta fullt ansvar för redovisningsprocessen inklusive arbete med skatter, bokslut, deklarationer och rådgivning på redovisnings- och/eller revisionsbyrå. Du har erfarenhet av att arbeta med medelstora företag, antingen från redovisnings-/revisionsbyrå eller ekonomiavdelning.

Vi lägger stor vikt vid engagemang, personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Ekonomiavdelningen är placerad i Blentarp med möjlighet att arbeta från vårt kontor i Malmö. Nämndemansgården strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen.Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som verksamhet kan tillgodose behovet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande beroendeproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 240 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia