NCC · Publicerad Igår 00:00

NCC Via Safe söker två arbetsledare

Tjänstebeskrivning

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar.Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du kommer i din tjänst som arbetsledare att ingå i ett team där du arbetsleder och planerar ca10 st medarbetare i det dagliga arbetet. I tjänsten ingår det kundkontakt samt att sälja in lösningar till kund till att lägga in ordrar.

Lämplig bakgrund

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god säkerhet/arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. CAD kunskap samt B-körkort är ett krav för tjänsten.Som person är du kommunikativ, strukturerad, affärsorienterad och ansvarstagande. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du är en god lagspelare för att gemensamt uppnå goda resultat. Du har förmågan att hålla ett högt tempo med ett gott humör. Har du dessutom ett positivt och flexibelt förhållningssätt och trivs i en samordnande tjänst med brett kontaktnät kan du vara rätt person!

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SW med möjlighet till övertag hos kunden NCC Via Safe. Start omgående.Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Martin Amarelle, 040-665 51 53.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga