NP Innovation AB · Publicerad 13 dec 2019

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där försäljning och marknadsföring av filtrationslösningar står i fokus, i kombination av med uppbyggnad av kundrelationer. Då borde du söka tjänsten som vår nya innesäljare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som innesäljare på NP Innovation kommer du främst att jobba med kundkontakter, både inom kategorin fiskodling samt industri. Du kommer att vara i ett nära samarbete med vår försäljningschef samt konstruktörer och våra viktigaste partners, kunderna.
Arbetsuppgifterna är varierande men handlar mycket om dimensionering av våra filtrationslösningar för olika applikationer samt order och offertskrivning. En del av arbetet är att vara ett stöd med att ta fram tekniska specifikationer samt underlag. Du kommer, efter att ha lärt dig våra produkter, att ha möjlighet att utvecklas till en försäljningsingenjör.

Du kommer att ha många olika kontaktytor både internt på företaget samt externt i samarbete med våra kunder och leverantörer. Du rapporterar organisatoriskt till vår försäljningschef.

Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk försäljning och marknadsföring. Erfarenhet av filtreringsteknologi ser vi som meriterande. Utbildningsmässigt är du minst ingenjör på gymnasienivå. Eftersom resor kan förekomma t.ex. till mässor bör du inte vara främmande för att resa utanför Sverige. Svenska och engelska i tal och skrift ser vi som en förutsättning för att fungera i rollen.

Din personlighet:

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga upp långsiktiga kundrelationer.
En förmåga att analysera kundens behov i kombination med en god förmåga att övertyga är nödvändig. Du är resultatorienterad och drivs att uppnå uppsatta mål. Du är även bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta, både internt och externt, har god ordning och reda, inte minst på detaljer. Detta i kombination med en god teknokommersiell förståelse ser vi som viktiga parametrar för att lyckas väl i din nya roll som innesäljare hos oss.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete inom en växande marknad.

Vill du veta mer så gå in på www.npinnovation.se

Sänd ansökningshandlingar till info@npinnovation.se

Urval sker löpande.

Kontaktperson; Rikard Olsson
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NP Innovation AB;s verksamhet är specialiserad på filtreringslösningar för användning inom fiskodling, industri samt kommun. Den huvudsakliga kundkretsen finns både i Norden samt över hela världen. Sedan 2018 ingår vi i Broodstock, ett norskt investmentbolag som specialiserat sig på företag vilka arbetar med utrustning till fiskodlingsindustrin. Vårt nya kontor finns i Fosie Industriby i Malmö.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler jobb från NP Innovation AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga