NSVA · Publicerad 10 juni 2021

Vi söker en mätartekniker till Mätarservice

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag 200 medarbetare.

Tycker du om mötet med människor och ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Att hjälpa andra för att gruppen ska nå sina mål? Vill du hela tiden förbättra ditt arbetssätt? Vågar du föreslå nya lösningar på gamla problem? Brinner du för service?

Då är just du den vi söker till avdelningen Kundnära tjänster och gruppen Mätarservice!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra vattenmätarbyten i villor, flerfamiljsfastigheter, industrier och mätarbrunnar. Du kommer också att arbeta med att montera vattenmätare vid byggen och nyinstallationer, öppna och stänga servisventiler, genomföra utredningar samt stänga av vattenleveranser på grund av bristande betalning. Arbeten i trånga utrymmen förekommer.

Du kommer att f arbeta i alla NSVAs ägarkommuner. Arbetet är förlagt till dagtid, men det kan även förekomma arbete på kvällstid. Du kommer att utgå från Helsingborg.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Kvalifikationer och egenskaper

Som mätartekniker är du strukturerad, noggrann och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då arbetet omfattar externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är självständig, kommunikativ och har ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt, har ett proaktivt mindset och är en lagspelare.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Vi förutsätter att du har datorvana, har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. För tjänsten krävs minst B-körkort för tjänsten.

Önskvärd utbildning är VVS-tekniker, underhållsmekaniker eller en utbildning/arbetslivserfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi kan tillämpa 6 månader provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 2021-07-03, vi tillämpar löpande urval.

Har du några frågor är du välkommen att ringa till gruppchef Sebastian Alden tel. 010-495 87 03
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga