NSVA · Publicerad 10 juni 2021

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 200 medarbetare.

Till avdelning Ledningsnät & Projekt söker vi nu Projektörer

Avdelningen arbetar med utredning, modellering, projektering, projektledning, anslutning av kunder och mycket mer inom NSVA-kommunernas VA-system. På bolaget finns all tänkbar kompetens inom VA-området och den kompetensen kommer bli din tillgång, bara du själv är villig att dela med dig av din. Avdelningen har ca 50 medarbetare, alla placerade på huvudkontoret i Helsingborg.

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är okej om det ena är svenskt.

Arbetsuppgifter
Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att utföra förstudier, systemhandlingar och projektera för om- och nyanläggning av VA-ledningar. Variationen av projekt är stor och kan vara såväl nyanslutning av kunder på landsbygden som utbyte av uttjänta ledningar.

Du kommer komplettera ett väl fungerande team. Som projektör i denna grupp finns möjligheten att vara med och utveckla projekteringsprocessen, från förstudie till projektering av kompletta upphandlingsdokument. I dagsläget upprättar projektörerna projektutredningar med efterföljande urvalskalkyler för bedömning av vilka projekt som ska prioriteras.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och kollegornas kompetens.

Dina egenskaper
Som person är du positiv, ansvarstagande och beslutsfattande samt har mod att ifrågasätta etablerade arbetssätt. Du värdesätter ny teknik och ser det som en förutsättning för ett effektivt arbete.

Det är viktigt att du kan se fördelarna med mångfald och ömsesidigt utbytande av kunskap. För rätt person är utvecklingsmöjligheterna inom NSVA stora.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant ingenjörsexamen kompletterad med arbetslivserfarenhet som projektör eller utredare inom VA eller liknande område. Erfarenhet av AutoCad Civil3D är ett krav.

B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så fort som möjligt. Vi tillämpar löpande urval.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa gruppchef Boel Lindqvist på tel. 010-490 98 29 eller skicka ett mejl till boel.lindqvist@nsva.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga