Nelco Contact AB · Publicerad 13 juli

Om tjänsten
Som distriktschef på Nelco driver du ett eget säljdistrikt och återförsäljarnätverk med resultatansvar. Distriktet är väl etablerat med ett starkt och etablerat kundunderlag. Du arbetar tillsammans med produktchefer och försäljningschef i att utveckla befintliga affärer samtidigt som du prospekterar och hittar nya. Du är ensam ansvarig för försäljningen och du styr och leder säljprocessen från prospektering till försäljning, avslut och uppföljning.

Vi söker dig som är erfaren säljare mot B2B, med mycket driv och energi. Du är en duktig och van relationsbyggare som dessutom älskar att tävla. Du är självgående, har ett brinnande säljintresse och kan visa att du nått verklig framgång i dina tidigare försäljningsarbeten. Du ska uppskatta frihet och eget ansvar förenat med höga krav. Elltekniskt kunnande eller branscherfarenhet är meriterande med absolut inte avgörande.

Vi erbjuder
  • Fast lön + Provision.
  • En rolig och fartfylld arbetsplats i ett entreprenörsbolag där alla tar sitt ansvar.
  • Generös tjänstebilspolicy
  • Goda interna utvecklingsmöjligheter
Vi tror att du
  • Är en utåtriktad och social person - gärna med en bakgrund inom idrott
  • Är kunnig eller intresserad av el & elkomponenter
  • Har viljan att lyckas
  • Ser positivt på hårt arbete
  • Är seriös och sätter kunden i fokus
  • Har ett strukturerat och engagerat arbetssätt
Med nytt ägande sedan 2 år tillbaka är ambitionen att lyfta Nelco emot nya höjder och rekryterar därför nya kollegor som vill vara med på resan. Rätt person kommer alltså till ett spännande företag som utvecklas och vill framåt.
Rätt medarbetare har goda chanser att gå vidare och växa i vår organisation!

Så sök nu!
Skicka din ansökan, komplett med CV och personligt brev, till hr@nelco.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person ansökt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nelco har sedan mitten av 1990-talet varit en av Nordens ledande leverantörer av elkomponenter till el- & elektronikgrossister, större industrier samt fordonseftermarknadsgrossister.

Nelcos affärsmodell bygger på att tillverka, importera, lagerhålla och distribuera ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av kontakter, installationsmateriel, kabel samt verktyg för elektriska installationer. Nelco levererar idag till ca 30 länder och utvecklar löpande sina affärsnätverk på nationell såväl som internationell nivå.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Nelco Contact AB tillgängliga