Nexer AB · Publicerad 7 juli 2021

Nexer expanderar och vi söker nu fler tekniska BA-konsulter med placering i Malmö. Vi söker dig med några års erfarenhet inom området och är en vass analytiker med fokus på kvalitet. Som BA-konsult hos oss kommer du att arbeta med varierande uppdrag ute hos våra kunder med främsta fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till verklighet. Du kommer att arbeta med både små och stora kunder i Malmö tillsammans med andra kompetenta kollegor. Hos oss har du självklart möjlighet till att vidareutvecklas och för den som vill ligga i framkant erbjuds utbildningar och certifieringar.

Hur ser rollen ut?

I rollen som BA-konsult kommer du att ansvara över att samla in krav om förändringar och förbättringar av olika system som används ute i verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt med användare och intressenter för att identifiera utvecklingsområden och även med utvecklingsteamen för att diskutera lösningarna. Vidare kommer du att leda dagliga aktiviteter för att säkerställa att systemen är uppdaterade och producerar värde för verksamheten. Uppdragen är av varierande karaktär och vi ser därför att du har lätt för att sätta dig in i nya verksamheter och system. Uppdragen finns dels på vårt kontor samt ute hos våra kunder, därför är resor inom närområdet en del av vardagen.

Din bakgrund
  • Eftergymnasial utbildning inom IT.
  • Erfarenhet av att arbeta med att fånga och hantera både funktionella och icke-funktionella krav från verksamheten samt kunna diskutera med utvecklingsteamen.
  • Erfarenhet av att skriva kravspecifikationer, processkartläggning och user stories för utveckling och upphandling av system och tjänster.
  • Erfarenhet av GIT, Jira och Kanban
  • Du behärskar såväl engelska som svenska.
  • Meriterande med erfarenhet av projektledning och SQL.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika områden inom IT och skiftande verksamheter. Du är öppen, kommunikativ och att du triggas av att prova på nytt och utmana dina gränser. Vi har en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt vi uppskattar förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Hos oss på Nexer vill många dela med sig av sina kunskaper till andra samt lyssna och lära och vi hoppas att du är likaså!

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till vår rekryterare Susann Nilsson på susann.nilsson@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga