Nexer AB · Publicerad 10 aug 2021

Vi söker nu ytterligare en Business Manager som ska stärka upp vårt fantastiska säljteam!

Som Business Manager är ditt uppdrag inriktat på nykundsförsäljning, merförsäljning och indirekt försäljning via partnersamarbeten.

Du får möjlighet att vara med i ett vinnande lag där vi har fördelen av att vara både snabbfotade och agila samtidigt som vi har en finansiell styrka och stabilitet. Tjänsten medför stor frihetsgrad och stora utvecklingsmöjligheter.

Hur ser rollen ut?
Som Business Manager på Nexer kommer du att arbeta med uppsökande försäljning med fokus på Öresundsregionen. Du arbetar med hela försäljningsprocessen och kommer arbeta mot såväl nya kunder som existerande kunder.

Arbetet innebär nykundsbearbetning genom telefonsamtal, kundbesök, seminarier och workshops. Du håller kontinuerlig kontakt med kunderna och säkrar kundtillfredsställelsen liksom följer kundernas kommande behov. Du skall också ha fingret på pulsen avseende marknadstrender och i möjligaste mån kunna förutse kommande behov och agera som rådgivare till nya och befintliga kunder inom området. Du kommer hantera kundförfrågningar, svara på offerter och följa upp samt koordinera dina säljinsatser med berörda kundansvariga inom Nexer.

Placeringsort: Malmö eller Helsingborg

Din bakgrund
Vi tror att du har du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning och nykundsbearbetning inom IT branschen och Öresundsregionen.

Som person brinner du för försäljning och drivs av att överträffa högt uppsatta mål. Du besitter stort driv med hög energi och har lätt för att knyta nya kontakter.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Vi har alla höga krav på oss själva och varandra. Vår kultur utmärker sig som tävlingsinriktad med hög energinivå och viljan att driva tillväxt & förändring.

Vi är nyfikna och strävar alltid efter att alltid ligga i framkant med de bästa resultaten, de bästa kunderna & de bästa kollegerna!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer hör av dig till ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@nexergroup.com

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Mer om Nexer
Vi leder den digitala revolutionen framåt och för oss finns bara de högsta ambitionerna. Vi ger oss inte förrän vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de bästa människorna. Vi är ett starkt och snabbt växande IT-konsultföretag som hjälper våra kunder med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom. På vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur, som bottnar i visionen om en bättre morgondag. Något vi är otroligt stolta över!

Vi är en del av Danir-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 5 000 medarbetare i tolv länder. Nexer ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Vi är ett IT-konsultbolag med långa och starka traditioner. Och vi drivs av vår vision A Promising Future. Det innebär att vi hela tiden arbetar för att vara i framkant och skapa en bättre morgondag för våra kunder, samhället och våra medarbetare.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga