Nexer AB · Publicerad 7 juli 2021

Nexer Group söker dig som är intresserad av framtida möjligheter och uppdrag inom Data Science /Information Analytics med placering i Malmö eller Helsingborg. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund med fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till reell IT nytta. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Hur ser rollen ut?

Som Data Scientist är du en nyckelperson inom kompetensområdet Information Analytics. I din roll kommer du hjälpa våra kunder med att experimentera med datakällor och med modellering. Du kommer vara en stark spelare mellan affär och tekniska lösningar. Exempelvis bygger du statistiska modeller på kunddata och levererar relevanta och värdefulla insikter.

Du är en person som med passion och struktur kan lotsa idéer till IT nytta, från strategi till handling. Du lägger fokus på att skapa affärsvärde i projektet. Våra kunder låter dig ta stort eget ansvar och växa med uppgifterna inom deras organisation. Du gillar att jobba i team och är nyfiken samt driven som person och behärskar såväl svenska som engelska.

Din bakgrund

Du är systemvetare, civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning och några års erfarenhet inom Data Science / Information Analytics. Bland dina erfarenheter finner vi:
  • Python, R / RStudio, SQL
  • Machine Learning
  • God kännedom om agil utveckling och agila metoder
  • Erfarenhet av kravhantering
Meriterande är om du har erfarenhet av:
  • IBM SPSS, Matlab, Azure
  • Övergripande kunskap om Hadoop, Spark, IoT samt ramverk inom behandling av data
  • Leverans av analytiska projekt som har innehållit affärsfrågor inom CRM
  • Visualiseringsverktyg som SAS VA, Tableau, Qlik
Varför Nexer?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan, vi hanterar ansökningarna löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@nexergroup.com.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga