Nexer AB · Publicerad 11 aug 2021

Är du en driven student som längtar till att få komma ut på arbetsmarknaden och jobba med rekrytering? Just nu har vi en guldmöjlighet för dig som studerar och vill få chansen att utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier! Vi söker dig som vill arbeta deltid med rekrytering ca 2-3 dagar i veckan. Vi är flexibla så du jobbar när det passar dig enligt överenskommelse.

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi har över 1600 experter inom strategi, teknik och kommunikation, där vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort. Malmökontoret befinner sig i en spännande tillväxtfas och behöver därmed förstärkning i rekryteringsteamet.

Som Talent Acquisition Assistant på Nexer kommer du att tillhöra och stötta ett team bestående av Maria och Susann med lång erfarenhet inom branschen. Du kommer därför att få chansen att lära dig mycket, utvecklas, och ta del av kunskapen som finns i teamet. Du kommer främst att arbeta med att searcha, bygga upp en bra kandidatpipe samt stötta och få inblick i rekryteringsprocessens alla steg. Detta är en möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen samtidigt som du kan kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom området.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Search och nätverkande av kandidater inom IT (ex. systemutvecklare, testare, IT-arkitekter)
  • Telefonintervjuer
  • Selektering och hantering av ansökningar
  • Annonsskrivning
  • Referenstagning
  • Koordinering och stöttning i rekryteringsprocessen
  • Stöttning i Employer Branding arbetet
Din bakgrund

Kanske studerar du inom HR, Service Management, Systemvetare eller annat inom IT och vill jobba extra för att skaffa dig erfarenheter. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom rekrytering, service och kundkontakt är det bra. Du gillar att ge service, är självgående, flexibel och ansvarstagande. Du driver ditt arbete framåt och kommer med nya idéer - du är orädd i ditt sätt att rekrytera. Start är omgående då vi ser att du kommer att arbeta deltid vid sidan av dina studier i höst och framåt. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill gärna att du ska vara tillgänglig att stötta upp mer om behov finns under jul och sommar.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@nexergroup.com eller Susann Nilsson, susann.nilsson@nexergroup.com. Vi tar emot ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga