Nexer AB · Publicerad 16 sept 2021

År du en riktig fena på att styra upp testprojekt? Då kommer du att trivas som testledare hos oss på Nexer!

Nexer (f d Sigma IT)är framtidens techbolag! Du kommer arbeta som konsult för en bred uppsättning av både stora och små kunder i Skåne.

Hur ser rollen ut?
Som konsult hos Nexer kommer du ges stort ansvar och möjligheter. Du är en viktig kugge i vårt arbete att utveckla både våra kunder och vår verksamhet. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dina egna kunskaper och utvecklas tillsammans med oss.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling inom just ditt område.

Vem är du?
Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning. Vi värdesätter förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet. Därför är dina personliga egenskaper viktiga för oss, vi vill behålla den lättsamma atmosfär vi har idag.

För att kunna ta sig an det här uppdraget ser vi att du:
 • Har erfarenhet av leda och ansvara för större eller mindre testprojekt
 • Har vana att arbeta med teststrategier, testrapportering och planering
 • Har erfarenhet från manuell testning
 • Är grym på dokumentation
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Som person är noggrann och strukturerad och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter
 • Är duktig på att kommunicera, både med utvecklare på en teknisk nivå och med externa leverantörer och stakeholders
Extra positivt om du dessutom har något av följande med dig:
 • Jira (eller motsvarande)
 • Erfarenhet från eller kompetens inom testautomatisering
 • Certifiering inom t ex ISTQB
 • Har viss kunskap/förståelse för IT-säkerhet/persondatalagen
Varför Nexer?
Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in Din ansökan via länken med CV och gärna personligt brev. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!
Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga