Nexer Recruit · Publicerad 3 nov 2021

Vill du vara med och skapa användarvänliga upplevelser och få möjlighet att göra skillnad - för människor, verksamheter och samhället? inUse växer och söker nu UX designers. Här får du möjlighet att vara en del av ett professionellt, mysigt gäng med bred och djup kunskap inom design. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Vi på inUse är experter på samspelet mellan mänskligt beteende och design. Det är vår styrka. Men det som verkligen skiljer oss från andra är vår förmåga att metodiskt koppla bra användarupplevelser till affärsmål och därigenom leda och stödja organisationer i deras förändringsarbete. Vår verksamhet präglas av mod, välvilja, engagemang och kompetens; och hos oss får du inte bara arbeta med de intressantaste uppdragen, utan också med kompetenta och stöttande kollegor. Kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet.

Som UX Designer får du en varierande vardag med möjlighet att samarbeta med kunder på olika nivåer och i olika branscher. Många av våra kunder finns inom den offentliga sektorn och du får vara delaktig i utvecklingens alla faser; genomförande av intervjuer/observationer för att definiera behov och möjligheter för användare, till wireframes, prototyper, skisser, användningstest, analys och kravspecifikationer. Vi arbetar i tvärfunktionella team och nära våra kunders utvecklingsteam.

Din profil

Vi söker dig som tycker att konsultrollen är rolig och utmanande och vill inspirera och påverka våra kunder. Du älskar den kreativa processen, med komplexa problem och olika kompetensområden som samverkar. Med din förmåga att förstå användaren, omvandlar du dessa insikter till bra design. Vi ser att du har en passion för att skapa designlösningar som gör skillnad, som tillfredsställer användarnas behov och kundens affärsmål. Vidare värdesätter vi din nyfikenhet och vilja till att expandera dina färdigheter.

Du har arbetat minst 3 år med UX design och har fått praktisk erfarenhet av konceptdesign, interaktionsdesign, prototyping och användningstester. Du är van vid ett nära samarbete med flera olika tvärfunktionella kompetenser och är tydlig i din kommunikation oavsett om din publik består av utvecklare, verksamhetsspecialister eller beslutsfattare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och har erfarenhet av något av verktygen Figma, Sketch, Adobe Illustrator eller likvärdigt.

Vi erbjuder

På inUse värderar vi kompetensutveckling högt och lär av varandra, våra directors och inbjudna gästföreläsare. Varannan vecka har vi kontorsdagar med stort fokus på att bli klokare, gladare och mer inspirerade. Dessutom går alla inUsare på vår årliga konferens From Business to Buttons. Förutom det vi redan nämnt - kollegorna, hållbarheten, människan i fokus - så är det en trygghet att jobba på inUse. Det finns flexibilitet, 33 dagars semester, kollektivavtal, föräldrapenning, och schemalagd kompetensutveckling varannan vecka med hela teamet.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt +46 730 82 12 30.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Allt började 2002, med en dröm att förändra världen till det bättre. Idag, kan vi stolt säga att vi är på väg att nå vår dröm. Vi har fortfarande mycket arbete kvar, men vi njuter av åkturen. inUse är en designbyrå med fokus på användarupplevelsen. Vi arbetar med allt från komplexa system och innovativa fysiska produkter till tjänstedesign, intranät, webbar och appar. Ofta är det både tekniskt och affärsmässigt utmanande uppdrag, där förståelsen för användarnas behov och beteenden är avgörande. inUse är en del inom AFRY och har kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga