Nexer Recruit · Publicerad 25 mars 2021

Är du en person med lång erfarenhet av iOS-utveckling och redo för en utmaning? Vill du på riktigt göra skillnad i människors vardag? Vi söker en kodande arkitekt som vill vara med och ta Handelsbankens iOS-plattform till nästa nivå. Det här är en möjlighet att få vara med på en spännande digitaliseringsresa, i en roll där du förväntas bidra med mycket kunskap och inspiration.

Din vardag
Vi vill stötta våra kunder genom livet genom att göra det enkelt att ha kontroll på sin ekonomi och ta bra ekonomiska beslut. Vårt mål är att möta våra kunder på ett personligt, tryggt och relevant sätt samtidigt som vi skapar möjlighet till nya lönsamma affärer. Handelsbankens mobiltjänster utvecklas och förvaltas idag av en sammansvetsad grupp baserad i Malmö. Vi är idag 20 apputvecklare som ansvarar för våra appar i Sverige och globalt för iOS samt Android och arbetar i tvärfunktionella team med omväxlande och intressanta uppgifter.

Du kommer att jobba i ett feature team och ha en aktiv roll i utvecklingen. Du ska också vilja ta en ledande roll i vår seniora grupp av iOS-utvecklare. Du förväntas peka ut gemensam riktning, stötta och vägleda på resan mot nästa generation av Handelsbankens appar. Du kommer med input från andra arbeta med vår roadmap och sätta en vision för iOS-plattformen. Vi strävar efter en balans mellan att bygga stabilt, effektivt och flexibelt, dvs robusta mötesplatser med hög tillgänglighet som återanvänder kod klokt och kan uppdateras smidigt. Hos oss får du även en möjlighet att vara en del av en kultur som innefattar att vi hjälper varandra dagligen, träffas ofta i workshops och har gemensamt ansvar för att underhålla samt utveckla iOS plattformen.

Vem är du
Vi söker dig som kan använda din djupa kunskap och breda erfarenhet för att bygga framtidssäkra mobila kundmöten. Du har en lång erfarenhet inom iOS-utveckling och relevant eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med Test Driven Development och har kompetens och intresse inom UI utveckling. Vår utveckling sker till största delen i Swift för iOS men du bör även ha kunskap och erfarenhet av Objective C. Vi arbetar även med Git, Jenkins och automatiserad testning. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Din vilja och förmåga att förmedla en vision är väldigt viktig i den här rollen. Vi tror även att du är en person som har en förmåga att få med dig och inspirera andra. Du är en nyfiken och prestigelös teamplayer, att både lyssna på andra och dela med dig av din kunskap och dina idéer är självklart för dig. Du jobbar gärna agilt och tvärfunktionellt, har ett starkt driv och känsla för kvalitet, tar ansvar och får saker att hända. Vi på Handelsbanken är väldigt intresserade av ny teknik men trivs också med att arbeta verksamhetsnära och med kundens behov i fokus.

Vill du veta mer
I denna rekrytering samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com / 0723-612 844. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest - oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga