Nic. Christiansen Gruppen · Publicerad 5 mars

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen i Malmö

Har du erfarenhet av att utveckla HR-arbete och trivs i en coachande roll? Nu söker vi en HR Business Partner som trivs i en bred roll och som vill bidra till Nic, Christiansen Gruppens fortsatta HR-arbete på strategisk såväl som operativ nivå i Malmö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en viktig del av Nic. Christiansen Gruppen - en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar och entreprenörsanda. Företaget befinner sig idag i fortsatt tillväxt vilket ger stora möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten. På företaget värderas förändringsvilja, ömsesidig respekt och affärsmannaskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som HR Business Partner så kommer du arbeta med att leda, utveckla och implementera personalfrågor inom organisationen på Nordisk nivå. Arbetsuppgifterna har en stor bredd och du arbetar starkt nätverkande och med mycket rådgivning i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kompetensförsörjning och rekrytering
  • Chefsstöd inom HR-området
  • Kompetens- och ledarskapsutveckling
  • Lag- och avtalsfrågor på lokal - och centralnivå
  • Utveckla villkor och förmåner
  • Utreda behov, planera och genomföra utbildningar inom HR-området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ
  • Du rapporterar till Head of Group HR
  • Resor i tjänsten förekommer främst inom Norden
VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt personalarbete. Du har kunskap och intresse för arbetsrättsfrågor och förståelse för företagets villkor. Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska såväl som engelska då du kommer att ha många interna - och externa kontakter av olika nationalitet. Du arbetar proaktivt, har ett helhetsperspektiv och är intresserad av alla delar av personalområdet.

Som person har du hög integritet, är prestigelös och drivande. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland medarbetare, chefer och externa samarbetspartners. Du tar egna initiativ och har god förmåga att analysera och hitta kärnan i komplexa problem och frågor. Vidare bör du vara strukturerad och duktig på att prioritera då arbetet många gånger medför många parallella arbetsuppgifter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal