Nigel Wright · Publicerad 22 nov

Aller Media

Aller Media är marknadsledande inom populärpress i Sverige och har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Vår omvärld har förändrats sedan dess och Aller Media utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller Media säljer 65,5 miljoner tidningar om året. 9 av de 10 mest lösnummersålda titlarna i handeln kommer från Aller Media – och varje månad läser 3,2 miljoner svenskar en eller flera av de drygt 30 titlar som ges ut. Aller Medias sajter har 1,7 miljoner unika besökare och ca 10 miljoner sidvisningar i veckan.

Vill du vara del av framtidens teknikdrivna marknadsavdelning? Marketing Technologist? Agile Performance Manager? Har du ett intresse för mediabranschen och gillar att utvecklas och forma din roll?

Rollen

Aller Medias Maketing Operations team växer och vi söker nu dig med mycket hög teknisk spetskompetens inom MS Dynamics CRM, Marketing Automation och SQL som har ansvar för teknisk setup, drift och utbildning. Idag arbetar du antingen som teknisk lösningsarkitekt/specialist inom Dynamics 365/AX/CRM eller har erfarenhet av att arbeta som konsult eller på en IT-avdelning med övergripande systemansvar.

Som teknisk CRM specialist blir du en central spelare i vårt Marketing Operations team bestående av kollegor med kompetens inom utveckling, projektledning och stor applikationskunskap inom MS Dynamics CRM. Du blir experten i frågor som rör den tekniska utvecklingen.

Din profil

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du är professionell och tycker om att arbeta i team. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du är kreativ och har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

Marketing Operations teamet har mycket energi och driv att nå eller överträffa våra mål. Vi söker dig som också har det. Vi tror att du kan kombinera en helhetssyn med operativt utförande, och du har alltid affären i fokus. Du samarbetar och gör din expertis greppbar för såväl kommersiella som tekniska kontakter.
 • Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av CRM
 • Akademisk examen, systemvetenskap eller liknande
 • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Microsofts teknikplattformar
 • Har mångårig erfarenhet av MS Dynamics, vi ser gärna att du är certifierad i Microsoft Dynamics CRM
 • Har flerårig kompetens i SQL
 • Har arbetat med komplexa Marketing Automation flöden
 • Kunskap om SCRUM är meriterande
 • Är bekväm med att undervisa andra i verksamhetsnära system
 • Har en god förståelse för integration mot andra system
 • Kunskap inom Azure, BizTalk, Sharepoint och ASP.NET/C#/HTML5/CSS/HTML/Javascript. Detta behöver dock inte vara din kärnkompetens
 • Erfarenhet av marknadsavdelning/byrå är meriterande
Aller Media erbjuder dig

Aller media är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där man tillsammans driver förändring och utveckling med kunderna i centrum och där dina kollegor bryr sig om dig.

Vi söker alltid personer som är orädda, redo att tänka i nya banor och växa med oss.

Du får jobba i ett tajt Marketing Operations team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla. CRM är ett utav de mest prioriterade affärsområden, vilket innebär att dina insatser kommer att både synas och göra skillnad. Hos Aller Media får du chansen att vara med på en resa mot digitalisering och förändring. För rätt person erbjuder företaget ett attraktivt förmånspaket och många spännande utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Vi ser fram emot din ansökan! Om du har några frågor om rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Nigel Wright. Observera också att ansökningarna kommer att granskas löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga