Nimab Entreprenad AB · Publicerad 13 okt 2020

NIMAB Entreprenad AB bygger och utvecklar husbyggnadsentreprenader i södra Sverige. Tillsammans med sina kunder finner man de bästa lösningarna i tidigt skede. Som en del av den internationella koncernen STRABAG, med 72 000 medarbetare, har de tillgång till omfattande tekniskt kunnande och finansiell styrka och kan erbjuda konkurrenskraftiga och innovativa lösningar.

NIMAB:s affärsidé bygger på att de jobbar med platsgjutna stommar och en stor andel egna hantverkare. NIMAB har resurser för att genomföra totalentreprenader av varierande storlek. Genom deras partneringmodell och teamconcept utvecklar de också projekt i tidig dialog med kunden och är ett stöd genom hela utvecklingsprocessen - från tanke till avslutat projekt.

Projekten omfattar alla typer av byggnationer såsom bostäder, vårdboenden, skolor och idrottsanläggningar, kontor och handel, industri och anläggning samt infrastruktur.

Arbetschef

Vi söker en Arbetschef med placering i Skåne.

Majoriteten av projekten finns i södra Skåne och kontor finns i Sjöbo samt Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen som Arbetschef ansvarar du för anbud, projekt, personal och projektets ekonomi. Du rapporterar direkt till VD och är en del av ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Ansvar för att tilldelade projekt genomförs i enlighet med kontraktshandlingar, budget och prognoser.
  • Ansvar för att upprätthålla nära kontakt med kunder i pågående och framtida projekt.
  • Driva i samråd med kalkylenheten, anbud och kontraktsförhandlingar med kund. Genomföra anbudsgenomgång med VD och Strabags divisionsledning.
  • Genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal med tilldelade tjänstemän.
Utbildning

Du som söker har utbildning motsvarande Byggnadsteknisk högskoleutbildning, alternativt förvärv av motsvarade kunskaper genom flerårig branschyrkeserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med lång branscherfarenhet. Du ska vara van att jobba i en bred roll med ansvar för projektledning, inköp, kalkyl och med lång erfarenhet av att leda produktion samt projektering.

Du bör ha utbildning inom entreprenadjuridik.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som affärsorienterad med god förståelse av byggprocessen och som kan se helheten i affären. Du arbetar noggrant och initiativrikt för att driva arbetet framåt. Du driver ditt arbete resultatorienterat och med en förmåga att prioritera och driva igenom beslut.

Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Byggingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga