Nordion Energi AB · Publicerad 6 juli 2020

Vi söker en engagerad och operativ HR Chef till Nordion Energi i Malmö!

Vill du driva utvecklingen inom HR-området vidare på Nordion Energi AB?
Då vi bygger en ny energikoncern och är inne i ett utvecklingsarbete är det viktigt att du är driven och engagerad samt har förmåga att omsätta idéer till konkret handling.
Vi söker dig som har starkt intresse för ledarskapsutveckling och som genom brett och strukturerat HR arbete kan bidra till att entusiasmera medarbetarna till fortsatt goda prestationer och resultat.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som driver det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi behöver dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Chefsstöd inom HR-området
 • Lag - och avtalsfrågor samt förhandlingar på lokal nivå
 • Kompetensförsörjning, rekrytering och lönesättning/ benchmarking
 • Planera och genomföra utbildningar för chefer och medarbetare
 • Arbeta med kultur/värderingar samt ledarskapsvärderingar
 • Ansvarig för genomförande och uppföljning av medarbetarundersökning
 • Ansvarig för outsourcad lönefunktion (tidrapporter, rättningar m.m.)
 • Arbetsmiljö (hälsa, stress, sjukfrånvaro)
 • Ansvar för samtliga personalprocesser
 • Övergripande ansvar för HSSE frågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som HR Chef tar du operativt och strategiskt ansvar för hela HR-området. Du rapporterar till CFO och stöttar organisationens chefer i personalrelaterade ärenden och driver utvecklingsprojekt inom HR-område. Du har även övergripande ansvar för HSSEQ frågor och personalansvar för vår HSSEQ samordnare och vår bolagsjurist.

Tjänsten är placerad i Malmö. HR Chefen ingår i ledningsgruppen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med starkt engagemang som drivs av att utveckla och förbättra. Du ser delaktighet som en förutsättning för framgångsrika resultat, bygger goda relationer och har förmåga att driva förändringsarbete inom HR genom samarbete med olika intressenter såsom chefer, medarbetare och fackliga organisationer.
Vidare har du en ledarstil som präglas av tydlighet, kommunikation och närvaro. Du tänker strategiskt och har förmåga att delegera samt fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Som person är du ödmjuk, lyhörd och prestigelös med förmåga att skapa engagemang.
 • Vi söker dig med akademisk utbildning inom HR eller annan utbildning och ett par års erfarenhet i en bred HR-roll och har tidigare erfarenhet av att leda HR-arbete.
 • För att lyckas i rollen krävs att du har gedigen erfarenhet av både strategiskt såväl som operativt HR-arbete. Utöver ovanstående är det en fördel om du har någon form av chef- och ledarskapsutbildning samt fördjupad arbetsrättslig kompetens.
 • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du behärskar Officepaketet väl samt har erfarenhet av att arbeta i olika stödsystem inom HR och ekonomi.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Då vi annonserar under semestertider så kommer processen ta något längre tid och intervjuförförandet påbörjas först i augusti.
Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga