Nordion Energi AB · Publicerad 16 juli 2020

Vill du fortsätta att driva HSSEQ-området vidare på Nordion Energi AB i Malmö?

Vi bygger en ny energikoncern och är inne i ett utvecklingsarbete och söker vi dig som är driven och engagerad och har ett starkt intresse och kompetens för att driva HSSEQ-området inom Nordion Energi framåt.

Vi söker dig som genom strukturerat arbete säkerställer att projekten drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför utbildningar, hanterar riskanalyser och säkerställer efterlevnad av policys och processer avseende kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet och att dessa uppfyller interna och externa krav. Är du rätt person för oss? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som driver det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi behöver dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Arbeta i nära samarbete med chefer, projektledare och ledningen för att utveckla och upprätthålla en hög nivå inom arbetsmiljö, miljö och kvalité i verksamheten.
 • Ansvara för att tillsammans med verksamheten sätta och implementera mål, förbättringar och uppföljning av statistik relaterad till HSSEQ.
 • Övervaka och rapportera om HSSEQ i projekt, identifiera svagheter och förbättringsområden.
 • Att vara ansvarig för rapporter och utredningar av HSSEQ-incidenter, inklusive feedback på lärdomar och bästa praxis från egen enhet och över hela HSSEQ området, till ledningen och anställda.
 • Utföra HSSEQ-riskbedömningar och säkerhetsanalyser.
 • Leda arbetet med intern- samt externrevisioner.
 • Ansvara för implementeringen av ISO 9001, 14001, 45001.
 • Ett starkt fokus på miljö i hela organisationen i linje med verksamhetens initiativ.
 • Driva beteendeförändringar genom att genomföra förbättringsprogram och praxis, för att säkerställa en föredömlig säkerhetskultur.
 • Insamling av data till vår hållbarhetsrapport.
 • Övervaka rapporterade avvikelser och följa upp åtgärder.
 • Månadsvis rapportera till ledningen gällande HSSEQ.
 • Omvärldsbevakning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

HSSEQ-samordnaren är placerad vid huvudkontoret i Malmö och rapporterar till HR Chefen.

VEM ÄR DU?

Rollen som HSSEQ samordnare passar dig som uppskattar omväxlande arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

För denna tjänst ser vi att du är van vid prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta både självständigt som projektledare, men också van att som specialist bistå en projektorganisation med din kompetens.
 • Du har högskole- eller universitetsutbildning med relevant inriktning och gedigen erfarenhet av HSSEQ-arbete.
 • Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv.
 • Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum.
 • Du har lätt för samarbete och att knyta nya kontakter.
 • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga