Norrgavel · Publicerad 9 okt 2020

Arbetet är mångsidigt med eget ansvar och består främst i att självständigt och i samarbete med dina kollegor och våra leverantörer säkra kvaliteten under produktutveckling, produktionssättning och löpande produktion för att garantera lång livslängd för våra möbler, nöjda kunder och lönsamhet.

Du ingår i vårt produktutvecklingsteam,tillsammans med vår formgivare och produktutvecklare, där du ansvarar för att säkerställa en god kvalitet på våra möbler genom att dokumentera och kommunicera Norrgavels krav till våra leverantörer och internt i företaget. Underlagen du ansvarar för utgörs främst av ritningar, produkt- och/eller materialspecifikationer, förpackning av produkten, leverans-kit, monteringsanvisningar samt skötselråd avsedda för slutkund.

I ditt dagliga arbete driver du kvalitetsfrågor med våra leverantöreroch samverkar också tätt med vår Inköps- och logistikchef, Produktionschefsamt QC, i syfte att nå ständiga förbättringar i vår kvalitet. Du har även en löpande dialog med butikerna. Resor inom Europa förekommer några gånger om året.

Din bakgrund & kvalifikationer

Du har gedigen träkunskap ocherfarenhet från möbel- eller träindustri (meriterande är kunskap om stoppmöbler).Goda färdigheter i Excel och kunskap i CAD-program, helst Solid Works.
God förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du har affärsnyttan för ögonen, du är strukturerad,praktisk lagd, kreativ och mycket "hands on" i projekten när det behövs för att säkerställa dead-lines. Dagligen kommer du att ställas inför problem som måste lösas, vilket innebär att du har ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt.

Som person är du driven och självständig samtidigt som du är lyhörd ochkommunikativ, d v s dubesitter hög social kompetens.Du drivs av att skapa resultat, är bekväm med att arbeta med många olika saker parallellt, samtidigt som du har god ordning på all dokumentation. Du har möjlighet och villighet att resa i tjänsten.

För att trivas hos oss och kunna göra ett bra jobb, tror du på Norrgavels koncept, vår värdegrund och vad vi står för.

Din arbetsplats är primärt vårt kontor i centrala Malmö. Du rapporterar till VD.

Låter inte det här som ett spännande jobb?

Vi vill ha din ansökan snarast då vi hanterar inkommande ansökningar fortlöpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Norrgavel designar och producerar möbler samt inredningsdetaljer med ett konsekvent kretsloppstänkande. Vår ambition är att skapa möbler med tidlös utsökt form och gedigen hantverkskänsla till ett pris som gör dem tillgängliga för många. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, hållbarhetsengagemang och hög ambition. Försäljningen sker idag genom Norrgavels sju fysiska butiker samt e-handel. Företaget ägs av familjen Richter och omsätter ca 160 MSEK i butiksledet. Läs mer på www.norrgavel.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Norrgavel tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga