Optimera Sverige AB · Publicerad Igår 00:00

För Optimera Sverige AB ska vi nu tillsätta en löneadministratör till vårt lönecenter. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och man ingår i en grupp om sex personer.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor hanterar ni löner för ca 2400 personer åt 5 olika kunder/bolag. Du kommer att arbeta med hela flödet av lönehanteringen, från löneberäkning/lönekörning, reseräkningar, administration och hantering av tidrapporter, till avstämningar inom lön, bokföring, kontrolluppgifter och semesterskuld samt övrig administration. Arbetet innebär också att ha mycket kontakter ut i organisationen och med myndigheter. Du kommer att hantera flera olika kollektivavtal och lönesystemet är AGDA.

Du kommer att ingå i en mycket kompetent och välfungerande grupp, där alla hjälps åt. Avdelningen har också ett nära samarbete med både HR- och ekonomiavdelningarna hos kunderna.

Din Bakgrund
Vi tror att du är gymnasieekonom, gärna med någon påbyggnadsutbildning. Du har något eller några års erfarenhet inom lön och allra helst från något större bolag med lite större flöden. Du är van vid att arbeta i olika system du har även erfarenhet i Excel.

Du som person
Förutom ordning, struktur och noggrannhet som är mycket viktigt i denna funktion så värdesätts kommunikativ förmåga, integritet och prestigelöshet som personliga egenskaper. Du trivs i en föränderlig och utvecklingsorienterad miljö, du har ett konsultativt förhållningssätt och en inbyggd laganda.

Optimeras värdeord är personligt - tryggt - enkelt. Optimera är en jordnära och pragmatisk organisation och det är viktigt att du matchar in i en sådan kultur, här gäller det att kavla upp ärmarna och tycka det är kul att vara med på tåget och bidra till önskade och gemensamt uppsatta mål!

Vill du vara med på Optimeras framtida resa, sök då tjänsten så fort du kan, vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Malin Hjort på 040-6655101, alt. maila dina frågor till malin.hjort@sjr.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 45 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 800 anställda och omsätter drygt 3 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 43 miljarder Euro och har mer än 180 000 anställda i 64 länder.
+ Läs mer om företaget