Optimera · Publicerad 7 okt 2021

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 64 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Optimera Svenska AB i Malmö söker nu en driven lagerchef redo att axla ansvaret för hela enhetens lager. För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har några års erfarenhet från lagerarbete och personalansvar, samt att du har ett etablerat nätverk i byggbranschen i området. Vidare är det viktigt att du är handlingskraftig och kan arbeta mot angivna mål.


Om tjänsten

Vi erbjuder ett ansvarsfullt uppdrag där du kommer att verka i nära samarbete med enhetschef, butiksledare och säljledare. Du får ett stort eget ansvar att leda personalen, som i dagsläget består av 22 medarbetare. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för att leda och motivera din personal, samt att vara en del i det dagliga arbetet. Tjänsten är en god möjlighet för dig som vill utvecklas och är drivande, vi ser därför gärna att du med din ansökan försöker motivera varför du söker tjänsten och även motivera varför just du hade varit lämpad för rollen som lagerchef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Personalansvar och ansvar för personalrekrytering inom ditt ansvarsområde
 • Transportlogistik kring alla transporter ut till kund inom regionen både tyngre bygg och förnödenheter
 • Transportnetto, transportintäkter per säljare
 • Sortimentsansvarig på distributionslager
 • Vårda och utveckla teamets kultur och sammanhållning
 • Inspirera och leda teamet för att nå hög kundnöjdhet
Dina kvalifikationer:
 • Gymnasieutbildning, gärna med logistik- eller transportinriktning
 • Erfarenhet av lagerarbete och försäljning
 • Produkt- och transportkunskap
 • Erfarenhet av transportplanering
 • Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Datorvana
 • Truckkort och B-körkort krävs för tjänsten
Mertierande:
 • Erfarenhet av affärssystemet Trygg är en merit
Vem är du?
För att lyckas i rollen som Lagerchef, ser vi att du har starka chef- och ledaregenskaper samt även erfarenhet av att framgångsrikt lett medarbetare och team. Du kommer att möta många olika intressenter där kommunikation, samordning och koordinering är avgörande faktorer för att nå fortsatt lönsamma affärer och hög kundnöjdhet. I såväl organisatoriska som affärsmässiga frågeställningar ser vi att du har god logisk förmåga, beslutsamhet och driv för att omsätta tanke & idé till handling och resultat.

Ansökan och information
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Bågeman på mail jonas.bageman@roirekrytering.se

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på "Sök tjänst."

Sista ansökningsdag är 2021-10-29.

Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

SGDS gruppen

Saint-Gobain Distribution i Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och spännande dotterbolag.

Vi är nästan 3 000 branschkunniga medarbetare, som tillsammans omsätter drygt 16 miljarder och har över 170 etableringar runt om i Sverige. Vi servar tillsammans över 150 000 kunder regelbundet, duktiga hantverkare inom bygg och installation. För att underlätta våra kunders affärer finns SGDS Gruppen AB; där samlas all kompetens för smidiga processer inom bland annat ekonomi, IT, HR, affärsstöd, affärsutveckling, hållbarhet och logistik. Detta underlättar för alla 150 000 våra kunder så att de smidigt kan handla allt som behövs oavsett i vilket bolag de är kund eller i vilken bransch de är verksamma. Vi är specialister i samverkan för bättre affärer inom bygg och installation.

Integrationen av bolagen sker stegvis med start hösten 2021 och inleds med Dahl och Optimera.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga