Pågen · Publicerad Igår 00:00

Pågen är Sveriges största bageri och är marknadsledare i Sverige. Tjänsten som löneadministratör är placerad på huvudkontoret i Malmö. Du kommer att ingå i ett team på 6 personer och rapportera till lönechefen. Tillsammans handlägger ni mer än 2000 löner per månad. Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av SJR och anställning sker direkt hos Pågen.

Vi letar efter dig som har erfarenhet från kvalificerat arbete som löneadministratör och därmed är du självgående inom området.

Arbetsuppgifter

Du kommer ta hand om hela flödet i löneprocessen, från det att lönerna kommer in i systemet via tidrapportering, till färdig lön och lönespecifikation. Att kunna tolka och tillämpa de lagar och avtal som gäller inom kollektiv- och tjänstemannaområdena är därför en viktig del i ditt arbete. I tjänsten ingår en hel del kontakter med anställda, olika myndigheter och organisationer.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av kvalificerad lönehantering, med eftergymnasial utbildning inom lön. Du måste behärska svenska i tal och skrift och ha god ekonomisk förståelse och ett väl utvecklat siffersinne. God datorvana är ett krav, och extra meriterande är om du tidigare har arbetat med Agda Ps Lön och Tid. Vi förutsätter att du är van vid att arbeta både självständigt och i team.

För att passa i denna roll är du självgående, noggrann och serviceinriktad med en god samarbetsförmåga. Du är duktig på att kommunicera lönefrågor till andra och tycker om att svara på frågor från anställda. För att trivas på Pågen tycker du om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo samt är intresserad av att utveckla och anpassa dina arbetsuppgifter.

Eftersom du i ditt arbete hanterar känsliga uppgifter ställer vi höga krav på din känsla för integritet. Arbetet innebär att ständigt jobba med deadlines vilket kräver att du är stresstålig och har förmågan att prioritera ditt arbete samt lösa eventuella problem som kan uppstå.

Så ansöker du

I denna rekrytering samarbetar Pågen med SJR in Scandinavia AB. Är detta din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carin Berntsson 040-665 51 04 . Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Pågen lever vi för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. För det krävs det många passionerade bagare. För på Pågen bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Pågen är Sveriges största bageri och vi är marknadsledare i Sverige. Våra bröd finns att köpa i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom säljs våra bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd i 135 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Exakt hur framtidens bröd kommer att se ut vet vi inte, men vi lovar att alltid baka med kärlek. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se
+ Läs mer om företaget