PMR Mobiltelefoni AB · Publicerad 14 okt 2021

Är du den där relationsbyggande personen som samtidigt gillar att göra affärer? Tycker du, precis som vi, att det bästa som finns är att hitta den perfekta lösningen för en långsiktig kundrelation? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi på PMR satsar på att fortsätta växa genom att alltid ligga i framkant vad gäller de bästa tekniska & smarta lösningarna för våra kunders telefoni/kommunikation. Samtidigt sätter vi stor stolthet i att alltid erbjuda en service i världsklass och att verkligen bry oss om både medarbetare och kunder.Om tjänsten

Vår passion är att skapa den perfekta lösningen för våra kunder. Som Företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder i Skåne och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, hårdvara och tjänster. Du kommer att arbeta med alla våra operatörer samt leverantörers tjänster och produkter.

Som företagssäljare hos PMR arbetar du med hela säljprocessen, med egen budget och mot tydliga mål. Dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak affärsplanering, kartläggning, prospektering, bokning av möten, kundkontakt, presentationer, utformning av offerter och avtal samt uppföljning av arbetet.

PMR erbjuder
Vi erbjuder en självständig roll med stor flexibilitet där du har chansen att skapa och utveckla rollen, affärsmöjligheterna och distriktet. I PMR hittar du en arbetsgivare som sätter stort värde i vem just du är och vi ger dig en stor möjlighet att under din anställning växa som person och vi går hand i hand med dig i din utveckling. PMR har under åren lyckats med att främja den enskilde individens utveckling utan att för den delen försaka gruppdynamiken och styrkan i att lösa uppgifter tillsammans.

"Det bästa med att arbeta i ett företag som PMR är att man varje dag känner stolthet för det arbete vi gör. Att kunna stå för det man säljer och att ha tid för att skapa och utveckla långsiktiga relationer är jag otroligt tacksam för. Att dessutom få möjlighet att vara del i ett jäkla bra team är få förunnat!"

Fredrik Henningsson, VD

Vem är du?
För att lyckas i denna roll så är det främst dina personliga egenskaper och intresse för att göra affärer som kommer göra dig framgångsrik. Vi söker dig som är resultatinriktad, driven samt har förmåga att arbeta självständigt med uppsökande försäljning. Dessutom behöver du vara en fena på att skapa goda och långsiktiga relationer samt överträffa den femstjärniga service PMR är kända för.

För tjänsten krävs körkort och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Branschvana är meriterande och vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna tjänsteförsäljning.

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret med CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag är 2021-11-30

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Fredrik Henningsson på Fredrik.H@pmr.nu

Varmt välkommen med din ansökan!

Om PMR
PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation.

Allt vi gör genomsyras av personlig försäljning genom engagerade företagssäljare som lär känna kundens behov och följer kunden över tid och dess utveckling. Vi lämnar oberoende råd och kan presentera lösningar från flera olika operatörer och leverantörer. Vår leveransavdelning projektleder, utbildar och levererar i egen regi de kommunikationslösningar vi säljer. Vår order- och supportavdelning servar kunden på ett smidigt sätt med alla vardagliga frågor samt beställningar och leveranser av smartphones och tillbehör. Inte nog med att vi har levererat den senaste tekniken genom åren har vi även satt stor vikt på att våra kunder skall ha rätt telefonilösning anpassad för deras behov till absolut bästa pris. Allt levererat med bästa möjliga service och support.

Läs mer om oss här - www.pmr.nu
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga