Parkeringsövervakning Malmö · Publicerad Idag 09:08

Välkommen till Parkeringsövervakning i Malmö! Har du intresse och erfarenhet från HR och ekonomi? Motiveras du av möjligheten att driva ditt eget arbete? Då är det dig vi söker! Vi är ett kommunalägt bolag med hög servicekänsla och vi är måna om att skapa en hög rättssäkerhet för en trygg och tillgänglig stad. Vi söker en ny kollega till vårt kontor i Malmö och vi hoppas att du vill bli en del av Parkeringsövervakning i Malmö!

Om Parkeringsövervakning i Malmö AB

Parkeringsövervakning i Malmö AB är ett helägt dotterbolag till Malmö stad och har ca 80 medarbetare. Vi arbetar på uppdrag av Fastighets- och gatukontoret med parkeringsövervakning på allmän platsmark, fordonsflytt samt service och underhåll av parkeringsautomater. Vi arbetar för att skapa trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och på så sätt även få en tryggare stad. För bolaget är arbetsmiljö tillsammans med ekonomisk uppföljning och intern kontroll.

Din nya tjänst

I rollen som HR-och Ekonomiansvarig kommer du arbeta cirka 70/30 med HR respektive ekonomi och du kommer att ha ett övervägande fokus på HR-relaterade frågor.

Du kommer självständigt driva frågor inom HR på både operativ och strategisk nivå vilket innefattar personalrelaterade frågor inom framförallt tre huvudområden; arbetsrätt, arbetsmiljö och rekrytering. I rollen ingår även arbetsuppgifter som att hantera den årliga lönerevisionen.

Du kommer att ha ett nära samarbete och stötta din kollega på ekonomiavdelningen inom budget och prognosarbete, bokslut och årsredovisning, viss ekonomisk analys samt i att rapportera ekonomiskt utfall på månads- och årsbasis med mera.

Som HR-och Ekonomiansvarig ingår du i bolagets ledningsgrupp och styrelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskoleutbildning, KY-utbildning eller likvärdig utbildning inom HR och/eller ekonomi. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper inom såväl ekonomi som HR. Vi tror därför att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du kanske arbetar inom HR idag och har utvecklat dina kunskaper inom ekonomi? Eller du kanske har en bakgrund som ekonom och utvecklat dina kunskaper inom HR?

Då du kommer att ha ett självständigt ansvar för de HR-relaterade arbetsuppgifter förutsätter det att du har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, god förståelse för kollektivavtal samt ett intresse och erfarenhet för arbetsmiljöfrågor. Vi söker dig med erfarenhet från budget- och prognosarbete och med viss erfarenhet från ekonomisk analys. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från årsredovisning och bokslut men det är inget krav. Vi arbetar i lönesystemet Agda och ekonomisystemet Visma och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa men det är inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med stort intresse för ekonomi och HR! Eftersom du kommer att arbeta med såväl HR som ekonomi förutsätter det att du är duktig på att strukturera din tid mellan respektive ansvarsområde samt att du är flexibel och kan byta fokus vid behov. Då vi är ett "mindre bolag med en stor ägare" söker vi dig som är prestigelös och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Den analytiska förmågan är A och O. Det är också viktigt att du är kommunikativ då du kommer ha ett flertal kontaktytor internt/externt och det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation efter mottagare. Som person ser vi att du är driven, modig och vågar fatta beslut. Du har ett konsultativt förhållningssätt där du ger oss stöd i HR-och ekonomifrågor. Du förväntas ta ett ägandeskap för de HR-relaterade arbetsuppgifterna och driva arbetet. I rollen som HR-och Ekonomiansvarig hos oss får du möjlighet att sätta din egen prägel, utveckla arbetet och våra processer.

Vi erbjuder

Du blir del av en god arbetsmiljö och engagerade kollegor! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad på Parkeringsövervakning i Malmös kontor i Malmö. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider och vi erbjuder bl. a flextid och friskvårdsbidrag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga