Party Rent · Publicerad 10 sept 2021

Är du en strukturerad och målinriktad "lagspelare" som får dina kollegor att lyckas? Gillar du utmaningar och stimuleras av att lösa problem? Då kan du vara ett steg närmare att ta en ordinarie plats i vår "startelva"!

Hos oss får du utmanas och utvecklas i en miljö där du själv sätter gränserna för vad du gör om fem år. Party Rent påbörjar nu en förändringsprocess där vi skall utvecklas från en stark position som marknadsledare i Skandinavien till att bli en Eventpartner i världsklass - är du sugen att vara med på resan?

Om tjänsten
Som Lageransvarig hos oss på Party Rent blir du i allra högsta grad delaktig i vår utveckling. Vi är ett team där vi delar på arbetsuppgifter efter förmåga och hjälper varandra efter behov. Uppgifterna kommer att vara av varierande karaktär, där du efterhand kommer att kunna påverka dina arbetsuppgifter. Troligen älskar du struktur med ordning och reda, samt får andra att tycka om det. Ibland kommer du även själv att vara ute vid större etableringar och säkerställa att våra kunder får en "Party Rent-upplevelse". Du får en aktiv roll att vara med och bygga och utveckla organisationen. Det är bara din egen förmåga som sätter gränsen för din utveckling.

Din profil
Som person ser vi gärna att du är positiv, kommunikativ och prestigelös i kombination med ett tydligt intresse för struktur och processer. Känsla eller intresse för entreprenörskap, tror vi är bra. Du ser utmaningar och lösningar istället för problem. Det är också viktigt att du är en ordningsam person som fullföljer det du startat hela vägen till dess att det är klart, samt att du håller vad du lovar - det gör vi.

Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av lager och logistik
  • Datorvana (grundläggande nivå)
  • Svenska och engelska
  • B-Körkort
Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi INTE tar emot ansökningar per e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Nordquist på 0734-472234.

Urvalet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2021. Välkommen med din ansökan!

Om Party Rent
Party Rent grundades för 25 år sedan. Vi är verksamma inom uthyrning av möbler, table-top och Köksutrustning till företag och privatpersoner i Europa. Vår bransch är en tillväxtbransch som ligger i tiden med begrepp som "Shared economy" och "live marketing", som driver utvecklingen. Party Rent Gruppen består av 24 Franchisetagare runt om i Europa och är den tydliga marknadsledaren. Party Rent Scandinavia har varit verksamma i Skandinavien i 10 år och är i och med förvärvet av Westmans Uthyrningsservice i Stockholm även marknadsledande i Skandinavien.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga