Paxxo AB · Publicerad 11 maj 2020

Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 115 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 45 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet har blivit en standard inom många branscher då det erbjuder mycket hygienisk, säker, effektiv och klimatsmart hantering. Longopac systemet innefattar industri, detaljhandel, restaurang, hälsovård och reningsverk. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och utökar i Malmö.
Läs gärna mer på: www.paxxo.se


Vi erbjuder spännande roller i internationell miljö då Paxxo är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka säljorganisationen med två Area Sales Managers. Försäljningsutvecklingen har varit mycket gynnsam de senaste åren och med din kunskap och erfarenhet blir du en viktig medarbetare till några av företagets nyckelpositioner. Som Area Sales Manager har du både segments- och produktansvar och rapporterar till Marknads- & försäljningschefen.

Paxxo erbjuder ett informellt och öppet arbetsklimat i ett hållbart företag.

Brinner du för att förbättra arbetsmiljön inom hälso- och sjukvården genom säkrare hantering av cytostatika och dessutom har försäljningserfarenhet? Då är det dig vi letar efter till sjukvårdsområdet!

För sjukvården har Paxxo utvecklat en smart och säker avfallsförseglare, Pactosafe, som blivit standard inom onkologivård och apotek vad gäller cytostatikaavfall och antibiotikaavfall.

I dina ansvarsområden ingår:
 • Försäljnings- och segmentansvar för Healthcare och Vetrinär
 • Ansvar för marknadsplanen
 • Produktansvar för Pactosafe
 • Försäljning och utveckling av återförsäljarnätverk
 • Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat inom området
Din bakgrund:
Du har relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av B2B-försäljning och kontakt med återförsäljare. Branscherfarenhet från försäljning mot sjukvård eller veterinärserfarenhet är mycket värdefullt. Har du kunskap om upphandling i offentlig verksamhet är det ett plus.

Dina primära arbetsspråk är svenska och engelska, vilket kräver att du är flytande i tal och skrift i båda. Det är meriterande om du även har ytterligare språkkunskaper. Du är van användare av MS Office.

Du brinner för att göra affärer och har uthållighet trots långa säljcykler. I dina möten med kunder skapar du lätt förtroende och visar engagemang. Struktur och noggrannhet är självklart för dig och du har god förhandlingsvana. Du är självgående men har lätt att samarbeta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Resdagar för kundbesök och mässor beräknas uppgår till ca 60 dagar per år.

Har du försäljningserfarenhet samt kunskap och erfarenhet inom Dust control, Pharmatillverkning och Clean room-området? Då är det dig vi letar efter!

Paxxo arbetar med över 40 tillverkare av Industridammsugare som integrerat Longopac som uppsamlingssystem för slipdamm. Vi söker dig som kan bygga vidare denna marknad.

I dina ansvarsområden ingår:
 • Försäljnings och segmentansvar för Dust control, Pharmatillverkning och Clean room.
 • Ansvar för marknadsplanen.
 • Produktansvar för segmentprodukterna.
 • Försäljning och utveckling av OEM och återförsäljarnätverk.
 • Baserat på språkfärdigheter får du även arbeta med partners inom fler områden.
 • Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat inom området
Din bakgrund:
Du har relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av liknande befattning med B2B-försäljning. Branscherfarenhet från Dust control och Concrete polishing är mycket värdefullt. Erfarenhet från Pharmatillverkning, Clean room eller reningsverk är meriterande. Har du dessutom kunskap om systemförsäljning är det ett plus.

Engelska kommer att vara ditt arbetsspråk och kräver därmed att du är flytande i tal och skrift. Det är bra om du talar svenska och meriterande om du även kan andra språk så som franska, italienska, tyska, spanska eller kinesiska. Du är van användare av MS Office.

Du brinner för att göra affärer och har uthållighet trots långa säljcykler inom vissa segment. I dina möten med kunder skapar du lätt förtroende och visar engagemang. Du har ett intresse av teknik och en vilja att lösa kundens behov. Struktur och noggrannhet är självklart för dig och du har god förhandlingsvana. Du är självgående men har lätt att samarbeta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Resdagar för kundbesök och mässor beräknas uppgår till ca 80 dagar per år.


Ansökan

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast. Ange vilken av tjänsterna du söker. För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta CEO Henrik Peters via mail henrik.peters@paxxo.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga