Phonera AB · Publicerad 16 sept

Phonera befinner sig i ett mycket spännande läge där bolaget tillsammans med Com Hem ska bli ledande inom kommunikationslösningar mot företag på den svenska marknaden.

Phonera Företag AB är ett helägt dotterbolag till Com Hem. Phonera erbjuder svenska företag moderna och prisvärda kommunikationstjänster och produkter inom telefoni, bredband och växellösningar. Phonera har idag ca 60 000 företagskunder på den svenska marknaden. Phonera grundades år 2000. Mer information finns på phonera.se och comhem.se/foretag

Om rollen
Com Hem Företag och Phonera befinner sig i en tillväxtfas och ska på sikt positionera sig bland de största företagsoperatörerna i Sverige. För att lyckas med detta krävs ett fokuserat och strukturerat arbete med att ta in och ta hand om kunder - dvs skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Här behöver försäljningen rätt verktyg för att lyckas och arbetet med att skapa rätt förutsättningar i form av kampanj och erbjudande drivs av en Kampanj- och erbjudandeansvarig.

Som Kampanj- och erbjudandeansvarig ansvarar du för:
 • Nyförsäljning: Kampanjer, erbjudanden och verktyg till samtliga våra tjänster i samtliga kanaler. Fokus är att driva volym och skapa lönsamhet.
 • Retention: Ta fram rätt förlängningserbjudande samt upp/merförsäljningsaktiviteter i arbetet mot befintlig kundstock
 • Save: Säkerställa rätt verktyg för att hålla nere churn (bortfall av kunder)
 • Hårdvara: Ansvar för att köpa in rätt hårdvara till kampanjer, t ex mobiltelefoner, tablets, och datorer mm.
Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Malmö och du rapporterar till chefen för Marknad och Retention Sales. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Din profil
 • 3-5 års erfarenhet av liknande roller
 • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
 • En akademisk utbildning eller motsvarande, t ex inom ekonomi eller marknadsföring
 • Erfarenhet inom telekom alternativt kunskap om och intresse för kommunikationslösningar
Som person är du mål målfokuserad och driven - du får saker att hända! Att du är relationsbyggande och lyhörd är ett måste då kontaktytorna internt såväl som externt är många. Vidare är du strukturerad och vad vid att på egen hand planera ditt arbete.

Våra värderingar och kundlöften
Vi strävar efter att vara ”På, Pålitliga och Personliga”. Att vara ”på” innebär att vi är engagerade, på tårna och fulla av energi. Vi är ”pålitliga” genom att vi alltid gör vårt bästa och vi är ”personliga” genom vi håller vad vi lovar. Genom att leva upp till detta skapar vi inte bara en fantastisk arbetsplats utan även riktigt bra upplevelser för våra kunder.

Våra kundlöften:
 • Vi utfår från kundens behov
 • Vi fokuserar på enkelhet
 • Vi står för trygghet
För oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och vill vara med och leva upp till våra kundlöften!

Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten via vår jobbportal phonera.se/om-phonera/lediga-jobb. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du registrerar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 oktober 2016. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Lars Bondebjer, chef för Marknad och Retention Sales via email lars.bondebjer@phonera.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga