PolyPeptide Laboratories Sweden AB · Publicerad 10 juni 2020

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och vill komma till ett härligt team där du ges möjlighet till utveckling?

PolyPeptide söker efter rätt person till ett trevligt klimat med framåtanda där du tillsammans med dina kollegor inom Finance sköter redovisningen för bolaget. I din roll kommer stort fokus ligga på att vara behjälplig i bokslutsarbetet för det svenska bolaget samtidigt som du blir totalansvarig för en del mindre bolag där du sköter allt från ax till limpa.

Välkommen till ett bolag där man månar om sina anställda, och där man förstår vikten av balans i livet.

Tjänsten är belägen i fina lokaler i Malmö och du rapporterar till Viveka som är Finance Director.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Bokslutsarbete månadsvis för det svenska bolaget
  • Löpande redovisning och bokslut för 3 mindre bolag i koncernen
  • Ansvarig för anläggningsregister
  • Intercompany-avstämningar
  • Momsredovisning
  • Kontaktperson för lönekonsulterna
  • Effektivisera processer och rutiner
  • Back up för kund- och leverantörsreskontra
Här erbjuds du att jobba i en mycket spännande bransch där nya idéer välkomnas och där beslutsvägarna är korta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket och har god förståelse för redovisning. Kanske sitter du som revisor eller redovisningskonsult på byrå idag och vill ta klivet in på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i ett internationellt mellanstort bolag likt PolyPeptide. Du trivs i en miljö där alla hjälps åt och tar tag i det som behöver göras. Du är serviceminded och strukturerad och ser alltid laget före jaget. Detta är rollen för dig som är positiv och prestigelös och trivs i en miljö där processer och rutiner ständigt utvecklas. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar PolyPeptide med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide Group är representerade med enheter i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 850 medarbetare. Koncernen är en privatägd organisation och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedelssubstanser.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga