Poolia Ekonomi AB · Publicerad 23 sept

Vi söker nu en hungrig redovisningsekonom med intresse av att arbeta i en bred och varierad roll. Tjänsten är på heltid och beräknas pågå under ca 1 år med start under oktober 2016.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att ge support till ekonomifunktionen. Fokus kommer att ligga på redovisning. Detta innebär en varierad roll där du bland annat kommer att arbeta med reskontra, bokföring, redovisning, bokslut samt även projekt controlling, Budget- och prognosarbete, ekonomiska analyser och agera support till ekonomiansvarig i diverse olika frågeställningar.

Utbildning/erfarenhet

Du har akademisk utbildning inom företagsekonomi, redovisning eller liknande.
Du har arbetat minst tre år samt har god erfarenhet av:
  • Reskontra
  • Bokföring
  • Redovisning
  • Bokslut
  • Projektcontrolling
  • Budget- och progrnosarbete
  • Ekonomiska analyser
  • Ekonomisk rapportering
Vi ser gärna att du har goda kunskaper i SAP R3, MS Office samt tar dig an nya datorprogram med lätthet.
Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av IFRS, löneadministration, logistik/inköp och administration i allmänhet ses som meriterande.

Som person är du ansvarstagande, analytisk, självständig, pålitlig samt trivs med att vara "spindeln i nätet".

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia