Poolia Ekonomi · Publicerad 11 maj

Inför vårens kommande uppdrag söker vi dig som är Controller och är ute efter nya utmaningar. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala, mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar inom ditt kompetensområde. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Arbetsbeskrivning:

Som konsult inom controlling kan arbetsuppgifter variera beroende på kund och behov, men inkluderar vanligtvis:
 • Resultatanalys
 • Sammanställa finansiell information
 • Utvärdera och analysera lönsamhet
 • Rapportering, månads-, kvartals. och årsvis
 • Utveckla och förvalta processer
 • Bidra till utvecklingen av controllerfunktionen
 • Ansvara för korrekt resultat vid månads- och årsbokslut
 • Ta fram material ur rapporteringssystem och sammanställa rapportpaket
 • Budget och prognos
 • Bokslutsarbete
 • Skapa och utveckla finansiella presentationer
Vi söker dig som:

Vi söker dig som är civilekonom. Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och det är därför viktigt att du är tydlig i ditt CV och Personliga brev vad du har gjort tidigare. Goda kunskaper i Excel är ett måste. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Goda kunskaper i engelska språket är ett krav.
För att passa för tjänsten är du analytisk, utåtriktad, målinriktad och självständig. Du bör dessutom vara kommunikativ, ha ett gott affärsmannaskap och vara starkt serviceinriktad.

Specialist inom ekonomi?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga