Poolia Engineering · Publicerad 18 sept 2019

Om tjänsten

För uppdrag hos kund söker vi nu en PLC-programmerare till ett spännande bolag i Malmö! Brinner du för Automation och PLC och söker en utmaning med eget ansvar och möjligheter till utveckling? Det kommer börja som ett konsultuppdrag med 6 månaders anställning hos Poolia, med ambitionen att leda till en anställning direkt hos företaget. Välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta på ett mindre bolag med ett engagerat team som har bred kompetens inom automation! Här får du vara med i skapandet, genomförandet och driftsättning av automationslösningar. Arbetet kommer ske i projektform och kommer innebära mycket samarbete med andra, där du alltid har en kollega med dig i projektet.

Din huvudsakliga uppgift är att programmera inom PLC, samt att arbeta med HMI/SCADA och DCS system. Du kommer att vara delaktig i projekten från början till driftsättning. Du kommer även vara med och testa färdigbyggda system och instaddera dessa ute hos företagets kunder. Efter implementation hos kund kommer du arbeta med support och utbildning av kundens personal.

Vem är du?

Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning alternativt har en relevant YH-utbildning inom El-Automation. Det är meriterande om du har erfarenhet av PLC och/eller DCS-programmering. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med utvecklingsprojekt och har medverkat i driftsättning av projekt sedan tidigare.

Du brinner för Automation och PLC! Du trivs med att ta på sig eget ansvar och är initiativtagande, där du tar ägandeskap för att se till att lösa uppgifterna du ansvarar för. Du är nyfiken och vill gärna utvecklas och lära dig mer. Du ska inte vara rädd för att göra misstag, utan hellre att du vågar prova. Företaget har en stark samarbetskultur, där det alltid finns en kollega som gärna hjälper dig när det behövs, därför är det viktigt att du också är en lagspelare som gärna hjälper en kollega.

Du har körkort, behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du tycker att det är spännande att resa då och då i tjänsten - för du vill ju inte missa driftsättningen av dina projekt.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga