Poolia HR · Publicerad 13 juli

Inför vårens kommande uppdrag söker vi HR-administratörer på jakt efter nya utmaningar. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala, mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar inom ditt kompetensområde. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Arbetsbeskrivning:

Inför kommande uppdrag inom Skåne-området (främst Malmö, Lund och Helsingborg) söker vi duktiga HR-administratörer med stort intresse för personalfrågor. Arbetsuppgifter varierar såklart efter den specifika kundens behov, och kan ofta inkludera uppgifter inom:
  • Hantering av personalinformation och liknande i HR-system
  • Stöttande arbete gällande arbetsrättsliga frågor
  • Stöttning i rekryteringsprocesser
  • Anställningsavtal
  • Lönehantering
  • Hantering och revidering av rutiner och policys
  • Övriga personalfrågor
Som HR-administratör arbetar du ofta nära våra kunders HR-chefer, och kan ofta gå in och stötta brett inom personalfrågor.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom HR/Personal eller motsvarande. Du har antingen längre erfarenhet av yrkesroller inom personalfrågor, alternativt har du precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större HR-system. Notera gärna även din tillgänglighet för snabbare hantering.

Vi ser fram emot din ansökan!

Specialist inom HR?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR & Lön, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
HR-administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga