Poolia IT · Publicerad 30 aug 2019

Om tjänsten

Är du en passionerad utvecklare som brinner för systemutveckling? Är du lösningsfokuserad, vetgirig och proaktiv samtidigt som ditt hjärta klappar lite extra för att utveckla säkra lösningar? Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos Poolia och där du arbetar hos vår kund i Malmö. Du förväntas starta 15 oktober och uppdraget pågår fram till 31 december 2020. Sök redan idag, då vi arbetar med löpande urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Bolaget du kommer arbeta på är inne i en spännande tid, med stora satsningar på modernisering, konsolidering och förenkling av deras försäkringssystem i stordatormiljö. Arbetet är en viktig del i att bli det mest digitala försäkringsbolaget, och innebär att vi investerar både mycket kompetens och pengar. Samtidigt pågår ett spännande arbete med att bygga upp mer internkompetens inom Cobol-området.

Under uppdraget kommer du kastas in i nya utmaningar, få kavla upp ärmarna och ta i när det behövs samt aktivt delta i deras agila förändringsresa där de utmanar gammalt tänk och rutiner. Uppdraget kommer erbjuda dig ett utmanade arbete på ett nytt IT-Center i Malmö!

Du kommer arbeta i ett härligt agilt självorganiserande och tvärfunktionellt team samt arbeta tätt tillsammans med andra agila team. Vi samarbetar nordiskt, så en del kollegor finner du i Norge och Danmark. Vi har också en hel del indiska partners då delar av vår utveckling är outsourcad.

Vem är du?

För att du ska känna att du är på rätt plats är det viktigt att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och att du har lätt för att se detaljer såväl som helheten. Du tycker dessutom om att följa givna standarder och regelverk för utveckling samtidigt som du håller dig uppdaterad kring IT-branschens snabba utveckling.

Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet från att arbeta med Cobol, z/OS, IMS, DB2 och gärna JCL.

Att förstå danska och norska underlättar din vardag men är inget krav. Att prata och skriva på engelska och svenska är en självklarhet för dig.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga