Poolia IT · Publicerad 13 juli

För kommande uppdrag inom Malmö/Lund-området söker vi duktiga och serviceälskande Onsitetekniker! Gillar du att möta användare och brinner för problemlösning? Sök idag, vi kontaktar kandidater löpande!

Arbetsbeskrivning:

Som Onsite-tekniker kommer du arbeta med IT-support på plats ute hos kund. Du kommer hjälpa kunderna med olika IT relaterade problem och uppdrag. Det kan vara allt ifrån att installera nya da-torer, upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvaror till att felsöka befintliga datorers hård- och mjukvara. Ingen dag är den andra lik och som Onsite-tekniker ställs stora krav på en servicemedvetenhet.

Notera att annonsen gäller i första hand kommande bemanningsuppdrag hos Poolias kunder, där kontakt med kandidater sker efter behov!

Vi söker dig som:

Vi letar efter dig med kortare erfarenhet av arbete inom nätverk/drift, upp till ca 1 år. Självfallet är det väldigt viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och service! För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga.

Det är ett krav att du behärskar svenska på flytande nivå samt har B-körkort.

Som person är du nyfiken och vill gärna ta dig an nya utmaningar. Du är ansvarsfull och mycket serviceinriktad.

Specialist inom IT?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga