Poolia Malmö AB · Publicerad 24 sept

För framtida uppdrag letar vi efter löneassistenter som brinner för service och kundkontakter. Som konsult hos oss får du utmanande uppdrag hos våra attraktiva kunder. Ansök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande!

Arbetsuppgifter

Som löneassistent arbetar du med allt från enklare administrativa uppgifter kring lön, men även supportärende och kundkontakter. Arbetsuppgifterna består även av löpande lönebearbetning, årsskiftesrapporter och semesterberäkningar. Din roll är administrativ men även mycket serviceinriktad där kundvård är viktigt. Du har ett genuint intressse och har viljan att utveckas inom löneområdet.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av lönearbete och har relevant utbildning inom området. Du kan även ha en bakgrund inom personaladministation alternativt i en supportfunktion gällande lön- eller tidrapporteringssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och positiv. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och lära dig nya arbetsuppgifter. Eftergymnasial utbildning inom lön/ekonomi är meriterande.

Var tydlig i din ansökan om vad du har gjort tidigare och vilka system du är van att arbeta i.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga