Poolia Malmö AB · Publicerad 5 dec

Inför kommande uppdrag söker vi dig som är redovisningsekonom och är ute efter nya utmaningar. Vi samarbetar med ett stort antal företag och letar efter personer med rätt kompetens till våra kunder. Vi arbetar i de flesta branscher och våra uppdrag är ofta av längre karaktär med goda möjligheter till förlängning.

Om du är ekonom med ett brinnande intresse för siffror och redovisnin - skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av följande:
  • kund- och leverantörsreskontra
  • löpande bokföring
  • avstämningar
  • bokslutsarbete
  • deklarationer
  • projektredovisning
  • diverse ekonomiska rapporter.
Utbildning/erfarenhet

Du har en utbildning i ekonomi från universitet eller yrkeshögskola och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har kunskaper inom ett eller flera ekomomisystem. Goda kunskaper i Officepaketet främst Excel är ett krav. Du är noggrann, strukturerad och tar gärna eget ansvar. Som person är du flexibel och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Var tydlig i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka system du är van att arbeta i.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia