Poolia Malmö · Publicerad 26 nov

Vi på Poolia rekryterar ständigt nya talanger inom olika områden och samarbetar med många olika företag, både inom den privata och offentliga sektorn. Ett område som ofta är ett återkommande önskemål från våra kunder gällande rekrytering är säljare, vilket innebär att vi ständigt söker nya kandidater till kommande tjänster som öppnas upp i Skånetrakten. Genom att söka denna tjänst öppnar du upp dina möjligheter för varierande utmaningar, samtidigt som du breddar ditt kontaktnätverk.

Arbetsuppgifter

De olika säljtjänsterna som vi söker varierar från gång till gång och detta också beroende på vilket företag det är som gör en beställning via oss. Olika områden som vi arbetar med kan vara inom IT, Teknik, Marknadsföring, Media, Dagligvaruhandel och mycket mer. Variationen på tjänsterna är i vilket fall stor och kandidatbasen vi söker efter är därför väldigt bred. Alla typer av säljkompetenser och erfarenheter är mycket välkomna att söka. Exempel på vanligt förekommande tjänster kan vara:
  • Account Manager
  • Key Account Manager
  • Fältsäljare
  • Innesäljare
  • Säljare
  • Butikssäljare
Vad söker vi efter?

Vi söker efter alla typer av säljare, både junior och senior. Då kraven på ens säljprofil kan variera beroende på vad företag har för krav, stänger vi inte dörrarna för någon. Dock är det alltid meriterande att ha erfarenhet av sälj med sig i sitt bagage, också om du har arbetat inom något särskilt affärssystem sedan tidigare. Meriterande är också om du har någon typ av eftergymnasial utbildning, särskilt inom sälj. Detta är dock inget krav från alla kunder, utan i vissa fall kräver de bara en gymnasieutbildning.

När det kommer till säljare lägger vi väldigt stort fokus på din personlighet vid rekryteringen. Då du ständigt ska vara i kontakt med kunder krävs det att du har rätt inställning och rätta karaktärsdrag. Men, grundläggande för säljtjänsten bör vara att du är driven, resultatfokuserad, professionell, ödmjuk och en bra lyssnare. Ser vi detta hos dig, finns det goda möjligheter för en vidare diskussion. I din ansökan ber vi gärna dig att bifoga ditt CV eller din LinkedIn-profil så kontaktar vi dig när din profil matchar kommande rekryteringsuppdrag!

Poolias Målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi