Poolia Office Professionals · Publicerad 17 jan

Inför vinterns kommande uppdrag söker vi administratörer på jakt efter nya utmaningar. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala, mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar inom ditt kompetensområde. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Arbetsbeskrivning:

Inför kommande uppdrag inom Skåne-området (främst Malmö, Lund och Helsingborg) söker vi noggranna administratörer redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifter varierar såklart efter den specifika kundens behov, och kan ofta inkludera uppgifter inom:
  • Kontorsstöd gällande hantering av fakturor, konferensbokning, inkommande mail och samtal
  • Mötesplanering, ta fram presentationer, agera som allmänt stöd kring underlag och information, samt sammanställning av rapporter
  • Hantera avtal, kundinformation, ta fram exv. försäljningsstatistik till organisationen
  • Koordinerande uppgifter gällande exv. event, utbildningar, resor osv.
  • Övriga ad hoc-uppgifter
Administratörsrollen är ofta bred där du agerar nav i organisationens hjul. Beroende på den specifika kundens behov varierar ofta rollens inriktning, men generellt kännetecknande är rollens flexibilitet och breda stöd mot verksamheten. En stor känsla för service och detaljer är ofta väldigt positivt för att vara framgångsrik i denna typ av roll. Var noggrann med att notera dina tidigare ansvarsområden inom relevanta roller, samt vilken typ av administrativ roll du är intresserad av framåt!

Vi söker dig som:

Vi söker dig med utbildning inom administration alt. erfarenhet av administrativa roller. Du har antingen längre erfarenhet av yrkesroller inom administration/verksamhetsstöd, alternativt har du precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större affärssystem. Notera gärna även din tillgänglighet för snabbare hantering.

Vi ser fram emot din ansökan!

Specialist inom administration?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga