Poolia · Publicerad 21 nov

Som dispatcher är du den koordinerande länken! Du tar emot felanmälningar och identifierar vem i organisationen som ska få felanmälningen. Det är du som ansvarar för de ärende som kommer in och koordinerar mellan kund och tekniker för att problemet ska lösas på ett effektivt och smidigt vis. Du arbetar med telefon och mejl som dina redskap!

Utbildning/ erfarenhet

Du behöver ha arbetat i liknande roll tidigare och vara en fena på det administrativa.
Flytande i danska i både tal och skrift är ett krav. Meriterande är om du tidigare har arbetat i systemet Perle. Du är kommunikativ och lösningsorienterad. Snabb är du också, men detta i kombination med en hög noggrannhet. Ta chansen redan idag!

Konsultförmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator
Kontakt
Mejla Marie Norén
Rekryteringen hanteras av
Poolia